Toni Cruanyes es mereix tot el bo que li passi. No només és el presentador del programa més seguit de Catalunya, l'informatiu més imperdible de la televisió, el seu TN Vespre on cada dia acosta puntualment tot el que passa al món, sinó que a més, té un tarannà i una bonhomia que fan que els espectadors l'estimin, el respectin i estiguin feliços per totes les coses bones que li passen. I ara acaba de viure una d'aquelles experiències que no oblidarà mai de la vida. Una celebració per un motiu que portava temps esperant, sense esmentar quin, però en qualsevol cas, un motiu de pes més que suficient per passar una bona estona... entre fogons. Perquè mirin com comença un dels Stories de Cruanyes que més (sana) enveja ha provocat en els seus seguidors a xarxes:

cruanyes nandu1
 

Però l'ajornament ha pagat la pena. Perquè ha arribat l'hora d'anar a fotre's com el Quico al restaurant Pur de Barcelona, al Passatge de la Concepció, entre la Rambla Catalunya i el Passeig de Gràcia. Tal i com pregonen des del mateix establiment, "La nova proposta de Nandu Jubany. L’espai per descobrir la cuina més PURa, i acabar amb els còctels més IMPURs!". I a fe que el bo d'en Toni ho ha comprovat de primera mà. Ell mateix ha compartit l'emoció que ha sentit en degustar autèntiques obres d'art d'aquest geni de la cuina que és el Nandu Jubany. Un àpat format per petits miracles culinaris en forma de platets que són, com diria Joan Mª Pou, de traca, traca, traca i mocador. Vaja, que li haurà fet saltar les llàgrimes i que conservarà en el seu record durant molt de temps. Obrin bé els ulls i al·lucinin amb l'aspecte descomunal que tenia la degutació que ha gaudit Cruanyes.

nandu
Nandu Jubany, al restaurant 'Pur'

Atenció al menú: unes patates braves, unes carxofes amb pernilet, pinyons i encenalls de formatge, sobrassada de porc negre de Mallorca a la brasa amb panell de mel, escamarlà obert pel mig o carnaca de la bona, wagyu de Kobe senzillament espectacular

cruanyes nandu2
 
cruanyes nandu3
 
cruanyes nandu4
 
cruanyes nandu5
 
cruanyes nandu6
 

I falta la cirereta del pastís:

cruanyes nandu7
 

Els que coneixen bé en Toni saben d'ell que una de les seves grans passions en aquesta vida, més enllà de la família o de voltar pel nostre país, és la bona teca. Amant de la bona cuina, sovint mostra les delícies que tasta allà on va. O que ell cuina. Les seves xarxes socials són plenes d'imatges meravelloses d'ell cuinant paella, o degustant un suquet de peix celestial a Sant Carles de la Ràpita a l'Hotel Juanito Platja.

cruanyes suquet
 
cruanyes paella
 

Sense oblidar quan va mostrar orgullós una de les millors tradicions catalanes de Pasqua: menjar bunyols de Quaresma. Els seus són tan especials que van merèixer un post d'Instagram, els va fer la seva tieta Tamen:

bunyols toni cruanyes ig
 

Celebrem que Toni Cruanyes hagi pogut fer la celebració al Pur. Pur plaer. Pura joia. Pur regal pels sentits amb majúscules. Pur Toni Cruanyes.