El programa de més èxit de totes les televisions és el Telenotícies vespre. Cada dia és el més vist de totes les franges horàries. La clau, ja s'ha dit molts cops, és d'un equip humà i tècnic de luxe. I el líder és Toni Cruanyes, editor i presentador. Un TN l'elaboren centenars de persones, entre periodistes i tècnics de tot tipus, des d'imatge i so a vestuari i maquillatge o perruqueria. En són tants que no s'inclouen mai els seus noms als títols de crèdit. El final de cada TN es limita a això:

credits tn vespre TV3

Crèdits de cada TN, TV3

Els dos co-editors que lideren la part periodística, el productor que lidera l'organització interna i el realitzador que lidera la part tècnica. Cruanyes ha volgut fer un homenatge a aquests últims mostrant al seu Instagram una part del TN que succeeix mentre s'emet però que mai no es veu: què passa al control de realització. Vídeo a Instagram de Cruanyes "Així comencem un TN vespre":

 Instastories Cruanyes

Mentre els espectadors veuen el rellotge que anuncia les nou de la nit, a realització fan un compte enrere de cinc segons i s'envia una ordre a  Cruanyes: "Parlant". A la taula de realització, que sembla els comandaments d'una nau espacial, diferents ajudants s'encarreguen de fer entrar vídeos, pujar i baixar el so, sobreimpressionar kàyrons o posar a punt les diverses connexions en directe. És el programa tècnicament més difícil per la seva complexitat. I gairebé sempre sense errades.

toni cruanyes TV3

Cruanyes a TV3

El mèrit de l'èxit és compartit i Cruanyes ha volgut homenatjar els tècnics amb aquest vídeo que agrada tant als tafaners: el que no es veu dels Telenotícies.