Toni Cruanyes segueix sent el periodista més seguit de Catalunya. Edita i presenta l'informatiu més vist del país: 700 mil espectadors l'últim TN vespre (27,4% de share, una brutalitat). Ha estat un informatiu especial per Cruanyes: ha pogut explicar que, per fi, el Vaticà demana protecció per les parelles homosexuals tot i negar-los el sagrament del matrimoni. El papa Francesc reconeix una obvietat però inèdita a l'Església: "Els homosexuals tenen dret a estar en família". Cruanyes ja fa anys que viu casat amb el seu marit Eugeni. Ho celebra a instagram i a TV3:

toni cruanyes papa ig

Instagram de Toni Cruanyes

cruanyes homosexual tv3

Toni Cruanyes, els gays i el papa, TV3

Toni Cruanyes, 46 anys, casat amb Eugeni Villalbí, de 42 anys, i són pares de dues criatures: Elies i Joana. El gran té 5 anys i la petita no té l'any. Els pares han preservat sempre la cara dels menors. Aquest dijous la família llueix una petita joia: un clauer amb quatre dibuixos que representen la família Cruanyes-Villalbí: el nadó, el nen i els dos pares. L'adult de les orelles sortides és l'Eugeni a qui anomenen "papa" i l'altre és Cruanyes, al qui anomenen "pare":

Amb hàstags com #gayfamily el martit de Cruanyes celebra que el papa d eRoma els reconegui, tot i que no els deixi casar-se per l'Església. Poc a poc, és una institució de dos mil anys. La família està orgullosa del que són:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugeni 🎗️ ✊🏽 🌈 (@evg78) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugeni 🎗️ ✊🏽 🌈 (@evg78) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugeni 🎗️ ✊🏽 🌈 (@evg78) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacances en família #turismecatalunya 🥾🎒 #moments #vida Foto: @gcasamajo

A post shared by Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) on

toni cruanyes clauer ig

Instagram Toni Cruanyes

Una família de postal, ara en forma de clauer. L'Eugeni Villalbí explica en el seu català de La Sènia: "És un disseny on a partir d'un catàleg de dibuixos et pots personalitzar el clauer i posar-hi lo text que tu vulgos. Jo sóc lo papa, no se nota en les aurelles que tinc?". Fan patxoca.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat