Toni Cruanyes ha corregut massa per tornar després de vacances. Va presentar unes campanades de Cap d'Any exitoses però fredes. L'editor del TN vespre no va descansar prou i aquest dimecres la seva veu ha dit prou. Tota l'hora de notícies amb unes cordes vocals que s'apagaven, els espectadors patint per ell, més pendents de la gola que de les notícies. 

cruanyes afonic tv3

TV3

Tomàs Molina li retreu "No sé si ens veurem demà". I Cruanyes reconeix "Que hagi arribat a aquesta hora amb aquesta veu encara ho haig d'agrair. Gràcies a vostès per la seva paciència, per aquest engostipat arrossegat de fa dies".

cruanyes afonic tv3

TV3

En Blau ha pogut saber que Toni Cruanyes ja no farà més Telenotícies aquesta setmana. És hora del seu substitut habitual, Carles Costa, que ha mantingut les audiències estratosfèriques. Però no podrà ser. Costa ha tornat on va fer de corresponsal, a Londres, per un compromís. Allà s'ha adonat que no hi podrà tornar a viure, per l'alt preu de l'habitatge: "Cada cop més, s’està convertint en una ciutat només per a rics!".

Com si fos la línia successòria, si fallen Cruanyes i Costa, qui presenta l'informatiu més vist de totes les cadenes de TV? La joia de la Corona de TV3 la pilotarà, segons ha pogut saber En Blau, Ramon Pellicer. Els presentadors de cap de setmana acostumen a anar físicament a TV3 de dijous a diumenge. Pellicer presentarà les dues edicions del TN vespre de dijous i divendres.

Ramon Pellicer - elnacional

El Nacional

Cal confiar que a Pellicer no li pugi la febre o haurà de presentar el TN vespre Jair Domínguez.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat