Aquesta tardor ha començat ben romàntica pel que fa al plató del TN Vespre. Actualitat a banda, quan no han d'informar de desgràcies, els presentadors de l'informatiu més vist de Catalunya estan vivint uns dies d'eufòria, de "sí, ho vull" i de promeses d'amor etern. No amb les seves parelles, que suposem que també, sinó per part de gent que s'estimen molt. Aquests són dies on la gent no para de casar-se, rush final de casaments de la temporada 2022, ara que encara fa bon temps i les temperatures són agradables. Fa uns dies li va tocar a la meravellosa María Fernández Vidal, la presentadora d'esports, que va lluir un vestit espaterrant en un casament d'algú molt especial per a ella, a Tagamanent.

292275747 673395977773737 5432966206850614950 n
Toni Cruanyes / @toni_cruanyes

I ara, qui s'ha posat l'smoking i la corbata, qui ha agafat pètals de rosa i els ha llençat a l'aire cridant "Visca els nuvis!" ha estat en Cruanyes. L'editor del TN Vespre acaba de viure una jornada emocionant i molt emotiva per a ell i la seva família. Curiosament, no fa gaire el periodista va recordar un altre casament molt significatiu per a ell. Va ser ara fa un mes, el 10 de setembre, quan es van complir les noces d'or dels seus pares. 50 anys de casats i unes imatges nostàlgiques absolutament sensacionals:

I ara, nou casament a cals Cruanyes. No el d'en Toni, que ja fa temps que es va casar amb el seu marit Eugeni Villalbí, sinó el d'un familiar, probablement un cosí, a jutjar pels cognoms. Un enllaç que ha tingut lloc al seu Canet estimat. I no a qualsevol lloc. A un dels llocs més macos de la zona, el castell de Santa Florentina, que ben bé podria ser el castell dels Lannister, dels Stark o dels Targaryen de Joc de trons, tal i com el mateix Toni ha customitzat a les seves xarxes socials. Una construcció espectacular amb imponents sostres i salons, que ha acollit l'amor que el familiar d'en Toni i la seva ja dona s'han dedicat, i que ha omplert de cors emocionats la xarxa del presentador. La viva imatge de la felicitat és la que ell mateix ha publicat dels nuvis, just en el moment de sortir i baixar les escales, ja amb l'anell posat al dit i ja com a marit i muller:

toni boda
En Toni Cruanyes, de boda / @toni_cruanyes
toni boda2
En Toni Cruanyes, de boda / @toni_cruanyes
toni boda3
En Toni Cruanyes, de boda / @toni_cruanyes

 Ens hem quedat, però, amb les ganes de veure quin modelet va triar en Toni per a una ocasió tan especial com aquesta. Segur que estava impecable, l'ocasió s'ho valia. Visca els nuvis. I visca Toni Cruanyes.