Toni Cruanyes és algú que es fa estimar. Hi ha pocs professionals a casa nostra que siguin igual de meravellosos en la seva feina com en el seu tracte humà. Estimat per tots, companys, espectadors i els que el coneixen, el de Canet és un professional de cap a peus i té una bonhomia que desarma. I ara acaben de coincidir les dues virtuts.

El bo del Toni és un referent a Catalunya. Gràcies a ell i a tot l'excel·lent equip d'informatius de Televisió de Catalunya, el seu TN Vespre és el programa més vist de Catalunya, amb milers de catalans palplantats a casa davant del televisor quan toquen les 9 per saber què ha passat i per què ha passat. Una feina impecable que ell i els seus companys fan cada dia perquè a aquella hora se'ns expliqui tot el que cal saber. Una feina que porta fent de manera sensacional des de fa just 10 anys. Perquè sí. Perquè ara Cruanyes ha arribat a aquesta xifra rodona. Una efemèride emocionant. 10 anys editant i presentant el TN Vespre. Una data que calia celebrar comme il faut. I la millor manera era compartint la joia i l'emoció per aquest dia amb els que treballen colze a colze amb ell. Perquè ell sap que si t'envoltes de bona gent, de gent que penca, de gent que fa bé la seva feina i és de bona pasta, tot és més fàcil.

"No sé si Catalunya em voldrà a casa seva cada vespre deu anys més", deixa anar el diari Ara... Ja li diem que sí. Que Catalunya el voldrà a casa seva, a la casa de cada català, cada vespre durant deu anys més i els que calguin. Perquè no ens imaginem les notícies de les 9 sense ell, perquè és un referent i perquè es fa estimar per detalls com el que acaba de tenir per celebrar aquesta fita. I és que per celebrar-ho, el Toni no ha dubtat gens ni mica en encarregar un pastís amb el logo del 'TN'. Pastís que ha portat a la redacció i que han compartit tots els que hi treballen. Somriures, aplaudiments, emoció, pastís i cava. I la certesa de fer una feina que paga la pena i en un ambient de treball com el que contagia Cruanyes a la resta:

cruanyes
Toni Cruanyes, 10 anys al 'TN Vespre' / IG
cruanyes2
Toni Cruanyes, 10 anys al 'TN Vespre' / IG
cruanyes3
Toni Cruanyes, amb Maria Fernández Vidal / IG
cruanyes4
Toni Cruanyes, 10 anys al 'TN Vespre' / IG
cruanyes5
Toni Cruanyes, amb Maria Fernández Vidal / IG

Ens sumem a les felicitacions al Toni. A pels deu següents.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!