Una de les relacions sentimentals més meravelloses que hi ha a la televisió catalana és, sens dubte, la de Toni Cruanyes i Marc Giró... Que no s'esvaloti ningú, hem d'especificar que la seva és una de les relacions sentimentals PLATÒNIQUES més meravelloses que hi ha a la televisió catalana. El presentador i editor del TN Vespre i el col·laborador de l'Està passant (i presentador del Vostè primer de RAC1 i del Late Xou a TVE) han regalat a l'audiència alguns dels millors moments al programa de Toni Soler, quan el de Canet ha entrat en connexió des del plató dels informatius, just al final del programa, per explicar de què parlaran al TN. Moments on Giró ha aprofitat per declarar el seu amor etern a Cruanyes. Fins i tot, per demanar-li la mà. Vestit de núvia, amb un ram de lliris blanc i roses grogues, i interrompent l’actualitat informativa: “Què m’importa a mi Pedro Sánchez? Qui és Pedro Sánchez?". Només quedava fer oficial la relació amb els pares, abans de la cerimònia: “S’han de conèixer les nostres famílies. Hem d’adoptar un nen. Hem de posar un hortet...”.

soler cruanyes giro boda
Cruanyes-Giró... i el casament somiat / TV3

Després d'allò, la passió catòdica ha anat a més. Fins i tot, es van retrobar al programa que presenta Giró a TVE: "Ha arribat el moment... 𝗧𝗛𝗘 𝗠𝗢𝗠𝗘𝗡𝗧. Junts.  Sense pantalles pel mig, sense distraccions... l'un davant l'altre... mirant-se, sospirant...  Que ningú em digui RES ara, això és un moment històric".

Admiració i respecte professional al marge, els dos s'han prestat a aquest equívoc (o potser no tan equívoc), i han alimentat la possibilitat d'un amor més enllà de les pantalles... En una hipotètica realitat paral·lela. Perquè de moment, i fa pinta que per molt de temps més, la seva relació mai donarà el pas definitiu. Per què? Perquè el Toni està feliçment enamorat del seu marit, al qual adora, i amb qui ha format una família meravellosa: l'Eugeni Villalbí, diputat d'ERC, i pares de l'Elies i la Joana.

Desconeixem si Marc Giró ja ha abandonat els seus somnis eròtico-festius amb el bo d'en Cruanyes. Ara, però, ha fet un objetivo birmania, que cantaven allò de Uh! Vaya lío! Los amigos de mis amigas son mis amigos. Què ha passat? Que l'atzar ha regalat una imatge impagable. Casualitats de la vida, el Marc Giró s'ha trobat al carrer l'Eugeni Villalbí, i no han dubtat en fer-se una foto junts. El marit de Toni Cruanyes amb l'aspirant a marit de Toni Cruanyes. Sensacional. El millor, però, la reacció de la tercera pota del trio, un Cruanyes que ha dit: "SORPRESA! Doncs si... s'han trobat pel carrer...El Marc i l'Eugeni. Un dels dos és el meu marit. Quin parell".

Toni Cruanyes, Eugeni Villalbí i Marc Giró, meravellosos.