Toni Clapés està guanyant el combat. En plena crisi sanitària mundial, un tuit amb un bri d'esperança: el locutor més escoltat de la ràdio a les tardes de Catalunya juga amb el misteri i la insinuació però tot indica que tornarà aviat a presentar Versió RAC1. Des del 17 de setembre que va anunciar que deixava el programa "per uns dies". Hauran acabat sent uns mesos. L'espera és a punt d'acabar. Ja ho va anunciar: tornaré el 2020

toni clapes twitter

@toniclapes

Una nova foto fa pensar que el retorn de Clapés serà a la present temporada. Ara que tots els locutors fan ràdio confinats de de casa es veu més fàcil que torni. Aquesta és el tuit que ha alegrat els seus oients, i els que no ho són:

Un nino de Clapés, un micro i dos coets: Entrant en òrbita. Com interpretar-ho? Que aquest mateix divendres intervindrà al programa per dir que està millor? Sembla quwe si. Tuit del seu substitutt Marc Serra:

Algunes fonts apuntes a que RAC1 no pot donar una data del retorn de la seva estrella perquè no té l'alta però la bona notícia és que si avui  torna és perquè està bé. La xarxa es nota que necessitava una bona notícia:

clapés tv3

TV3

Podrien ser tuits anònims però són tots de persones que treballen a mitjans de comunicació. El millor regal el faria ell a la gent. Per suportar el confinament, cada tarda de 4 a 7: Clapés. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat