Els magazine d'entreteniment a la ràdio catalana esperaven amb nervis les notes de Nadal. L'últim EGM de 2019 deixa uns quants damnificats i un gran vencedor: Toni Clapés. El comunicador líder de la ràdio a la tarda segueix de baixa per malaltia però els seus oients han respost i segueixen fidels al programa sense ell: Versió RAC 1 assoleix 238 mil oients i deixa Roger de Gràcia derrotat que baixa i es queda amb 85 mil oients amb Estat de Gràcia

apm

Catalunya Ràdio

Pitjor li ha anat a l'APM ràdio que en el seu nou horari de la tarda queda 6 vegades per sota del substitut de Clapés. La nova aposta de l'APM fa uns minsos 45 mil oients i no aprofita ni l'absència de Clapés ni la promoció del seu homòleg de TV3. Un fracàs.

la competencia

RAC1

Els programes de RAC 1 segueixen líders:  La Competència, 218.000 deixa en una altra decepció l'estrena de Minoria absoluta a les 12 del migdia a la ràdio pública i gairebé li triplica l'audiència. Mal debut de L'apocalipsi d'Elisenda Carod a Catalunya Ràdio amb 85 mil oients. Vostè Primer de Marc Giró i El Terrat en canvi sí es una estrena que funciona: 148.000 oients (doblant el Popap de Catalunya Ràdio).

Laura Rosel catalunya ràdio CCMA

Catalunya Ràdio

L'estrena de Laura Rosel no aconsegueix ser líder i qui es manté al capdavant de la nit és RAC 1 amb el No ho sé d'Agnès Marquès: 98.000 (Catalunya Nit es resigna amb 66.000) . L'esportiu de RAC 1 també guanya Tu diràs 97.000 (Club Mitjanit 66.000). Catalunya ràdio té una bona notícia, El suplement dels diumenges recupera el liderat que havia perdut per primer cop a la història Ricard Ustrell. Roger Escapa, el seu substitut amb el que va acabar malament, el deixa en evidència amb uns grans 431 mil oients. En la lluita pels programes muscials despertador, venç Flaixbac i El matí i la mare que el va parir amb 169 mi oients. El de RAC 105 La primera hora de Quim Morales debuta amb 89 mil oients empitjorant l'última dada d'Ernest Codina que en va fer 102 mil.