Toni Clapés, el locutor líder de la ràdio a la tarda a Catalunya, deixa Versió RAC1 durant uns mesos. Tal i com va anunciar-se, els seus problemes de salut li van impedir fer el programa durant uns dies. Ara ha estat ell mateix qui anuncia que el tractament que ha de seguir per la seva malaltia serà llarg i els metges del Clínic li han demanat que no torni a la feina durant un temps indeterminat que serà d'"uns mesos". El tuit ha glaçat la sang dels seus seguidors i de tot Catalunya. El locutor és un dels més estimats del país:

El programa el presentava Marc Serra. Avui ha començat el Versió RAC1 fent referència al tuit de Clapés. L'equip ha dit en antena "Tots nosaltres et trobem a faltar, una abraçada i un aplaudiment d'ànims. Estic seguríssim que et tornarem a tenir aquí". Clapés, de 52 anys, recorda que abans que la feina, la prioritat és la salut i abandona no només el seu espai de ràdio sinó el seu retorn anunciat a TV3 com a tertulià de Planta baixa. L'última col·laboració a TV3 va ser al programa Fora de sèrie entrevistant Joana Ortega, amb qui va simular un combat de boxa.

clapes boxa tv3

TV3

La lluita ara la té contra la seva malaltia. Aquest combat també el guanyarà. Està casat amb la també periodista Marta Romagosa i té una filla. I té tot el país donant-li força.