Aquest dissabte, En Blau es feia ressò d'una queixa pública, acompanyada d'un vídeo indecent, del reporter de TV3, Nicolás Valle.

El periodista, sovint ha hagut d'aguantar i patir diferents situacions desagradables, curiosament, moltes d'elles viscudes no mentre exercia la seva professió en diferents punts del planeta, sinó a casa, i davant d'okupes que li van entrar a casa o de guàrdies civils que el van detenir i ficar en preventiva "per no retornar una salutació".

nicolas valle

Nicolás Valle / TV3

I ara, també, està fins el gorro dels turistes, o d'un determinat tipus de turistes, el "turisme low cost, turisme lumpen", com ell els anomena, que ha arribat al bloc de pisos on viu a Barcelona i han fet de tot, i res maco, com per exemple, fer "festasses a l'àtic i crits fins a les 5:20 am. Increpacions al veïns. Els vidres de la porteria han aparegut trencats al matí. Fa una hora, al 1er pis, música a tot drap i fent pipi sobre les plantes del patí".

Festes, crits, emprenyant els veïns, increpant-los, destrossant els vidres de la porteria, posant música fins les sis del matí i pixant-se a les plantes del jardí... Tot molt normal. El vídeo que adjunta ja l'ha vist tothom:

Unes imatges de les quals tothom s'ha fet ressò i que ara també ha comentat indignat Toni Clapés.

El periodista de RAC1 apura els darrers dies de vacances que li queden abans d'afrontar una nova temporada al capdavant del Versió RAC1 a partir del setembre, però per molt relaxat que hagi estat aquests dies, no deixa de sulfurar-se quan veu coses com les que ha denunciat Valle.

toni clapes portada

Toni Clapés / TV3

I el nom que li ha vingut immediatament al cap al bo d'en Clapés és el d'algú que fa uns dies va protagonitzar les portades de tots els diaris amb una imatge molt comentada, especialment pels barcelonins: Ada Colau i les seves llàgrimes en l'inici del pregó de les Festes de Gràcia al costat de Jordi Cuixart:

colau plora

Ada Colau, plorant al balcó de la plaça de la Vila de Gràcia, en el pregó de les Festes de Gràcia / Carlos Baglietto

Després d'aquelles llàgrimes, Clapés li ha donat uns altres motius per plorar, més que no pas que uns quants veïns l'escridassessin.

El periodista ha estat molt contundent, "Alcaldessa Colau, això sí fa plorar", i a més a més d'acompanyar el vídeo de Valle, li recorda "La desesperació i abandonament dels que paguem els impostos a Barcelona. Sortiu de la bombolla".

tuit clapes colau

A jutjar per les respostes, Valle i Clapés no són els únics que n'estan fins els nassos:

tuit clapes colau2