Toni Cantó ha agafat gust a això de mirar-se TV de fa anys per criticar coses que passen ara. Va treure un vídeo de TV3 de 2017 per criticar la cadena i ara treu una sèrie que ja no s'emet de TVE per criticar la cadena pública. Deu ser el dolor per no haver-hi fet cap sèrie recent  a TVE. O serà que Cantó aspira a presidir una TV si Cs guanya algun dia alguna elecció i governa a algun lloc que tingui TV. De moment segueix sent un actor dolent i un polític pitjor. Cantó repesca un capítol antic de la sèrie La República on un personatge milita al PSOE durant els anys 30 i  fa una apologia de votar l'esquerra:

Diu el personatge: "Votaré a la izquierda porque sé que de ello depende el futuro de este país y de mi propio hijo. Todos sabemos que la derecha solo atenderá a los derechos de unos pocos. Por eso soy miembro del PSOE y por eso creo y apoyo a la República". Una sèrie que parla de votar PSOE als anys 30. Intolerable per a alguns, impossible de no incorporar-ho si és una sèrie amb voluntat de recopilació històricaEls mitjans de dretes s'han encès contra la sèrie amb efecte retard, es va emetre fa mesos però la indignació a posteriori de Cantó fa que els ultres es lamentin, des dels diaris de dretes a la COPE. Hi ha una part de xarxes més comprensiva amb una sèrie que, com el seu propi nom indica, és només ficció:

toni canto mobil GTRES

GTRES

La xarxa sempre encerta: són moltes persones pensant contra una que no pensa massa: Cantó. Que ell sigui actor fa més ridícul que qüestioni una ficció i la confongui amb un Telediario. I sobretot: en plena negociació amb Vox, Cs vol tapar-ho així. La República ja va viure altres polèmiques, com quan el PP la va tenir desada a un calaix sense emetre-la per "esquerranosa" o quan TVE va censurar que s'anunciés la sèrie durant el programa de la Casa Reial que s'emet els dissabtes. D'això de Cantó i alguns monàrquics se'n diu odi a la república. Un altre ridícul ja que república només vol dir una cosa: res pública, cosa pública.