El 'pin parental' o 'pin neandertal', com l'ha batejat Gabriel Rufián, ha generat aquest divendres que Toni Cantó hagi tornat a ser trending topic. Feia temps que l'irrellevant polític no es posava en un dels fregaos als quals ens té massa ben acostumats. Però com que amb el mòbil és més perillós que un mico amb pistoles, ha tornat a guanyar-se el carinyo de la xarxa. 

toni canto europa press

Europa Press

El pin parental que Vox ha posat com a requisit pel seu suport als pressupostos a les Comunitats Autònomes de Múrcia, Madrid i Andalusia ha vist les darreres hores com el mateix partit taronja de Cantó, passava del no al sí de la nit al dia. Després de dir que era una "línea roja" que Cs no estava disposada a acceptar fins que es veiés clarament la seva legalitat, sembla que està disposat a seguir endavant amb els seus socis de govern a Múrcia sobre aquesta qüestió. Mentrestant, la ministra d'Educació, Isabel Celaá, ha assegurat que el pin parental "vulnera el derecho fundamental de los niños a ser educados. Es un instrumento de censura educativa que no podemos tolerar en nuestras escuelas". Segons Celaá, "este derecho fundamental a la educación pertenece a cada persona desde su nacimiento. Y no podemos pensar que los hijos pertenecen a los padres" Aquesta darrera frase ha despertat Cantó de la migdiada. Amb el seu habitual to xulopiscinesc, l'actor/polític valencià ha respost:

I la xarxa també...:

Toni Cantó ja va rebre quan es va atribuir la condició de pedagog al seu historial oficial sense tenir el títol universitari corresponent. A Cantó sí que li caldria un pin. Al cervell.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat