Diumenge a la nit a la TV: el partit Barça-Sevilla a La 1 va fer un espectacular 43% de share i Aire lliure, el programa de Núria Picas amb famosos d'excursió, un fluix 6,2%. El convidat era Toni Albà, que es podria queixar per haver estat programat en el pitjor diumenge de l'any, però ha passat a l'inrevés. L'unionisme i els diaris d'ultradreta han fet una campanya contra tots dos: Toni Albà per existir i TV3 per convidar-lo. I com que no en saben més, podrien haver inclòs de pas la presentadora, que va anar a les llistes d'ERC al Parlament en el número 25. Un lloc simbòlic que no l'ha fet diputada. Però si la manada de twitter ho hagués sabut, Picas també pica.

toni alba aire lliure tv3

TV3

El programa va ser com sempre, blanc i ple de natura: Albà passeja per Vilanova i imita el rei Joan Carles. Polèmica zero. Però el digital d'Inda escriu: TV3 premia a Toni Albà tras sus insultos machistas y homófobos contra Lamela, Arrimadas e Iceta. I recull les sàtires del sàtir com l'última sobre Miquel Iceta a qui anomena "Iceta bombolleta".

iceta ros acn

ACN

iceta polonia

TV3

Iceta no entoma bé que Toni Albà imiti Àngel Ros, endollat a Andorra per l'altra patum del PSC: Josep Borrell. Entre ells cobren de l'erari públic i no accepten sarcasmes. El sentit de l'humor d'Albà és mordaç i qui cregui que odia els homosexuals hauria de demostrar-ho, perquè és una injúria acusar-lo de delicte d'odi. El digital ultra apunta i la xarxa ultra, dispara:

Iceta bombolleta és una rima com ho va ser el poema amb una tal Inés o un altre amb una tal Carmen. Pels desmemoriats, els poemes sarcàstics d'Albà sobre Inés i Carmen:

El que va descol·locar els haters d'Albà i TV3 és que no van dedicar-se a molestar l'unionisme a Aire lliure sinó que hi van emetre una classe que va impartir Toni Albà a Gràcia a persones de l'Associació Catalana per la Integració i el Desenvolupament Humà que tracta persones amb IL, intel·ligència límit: les seves capacitats intel·lectuals es troben just per sota del que es considera normal segons la OMS.

alba tv3

TV3

Talent humorístic al servei del cervell. Mentre Toni Albà fa el bé, les xarxes unionistes hiperventilades mouen el dit polze al mòbil per destruir.