Hi va haver un temps on hi havia un partit, el color corporatiu del qual era el taronja, que feia de la crispació, la mentida i el fotre brossa el seu modus vivendi. Un partit especialista en vomitar el seu odi, en creure's els grans salvadors de la pàtria, en fotre maraña, especialment a Catalunya. Era un partit del qual, com observaran, parlem en pretèrit. Era. I és que ara són a punt de no ser res, només un mal record d'èpoques passades. Però el temps posa a cadascú al seu lloc. I la nova (l'enèsima) patacada electoral sembla ja l'estocada definitiva. Bon vent i barca nova, els hi ha dit la majoria. D'altres han estat encara més explícits. Parlem, evidentment, de Ciutadans. Mirin bé aquestes cares perquè des d'ara ja no les veuran més en cap ajuntament, hemicicle, congrés o parlament:

Inés Arrimadas, Carlos Carrizosa, Anna Grau i companyia han passat a millor vida (política). La nata històrica, una més, en les passades eleccions de diumenge, tant a nivell autonòmiques a moltes comunitats d'Espanya com a nivell municipal, amb una enorme quantitat de localitats on han hagut de marxar dels ajuntaments amb la cua entre les cames. Després del daltabaix, C's confirma la seva defunció i no concorrerà a les eleccions generals convocades per Pedro Sánchez pel diumenge 23 de juliol. El partit taronja ha ratificat el que sabia tot el món menys ells, que ja no és “una alternativa política transformadora”. De fet, són a punt de no ser ni alternativa política ni alternativa de res ni, senzillament, un partit polític... Un bon moment per recordar com de maca és l'hemeroteca. Un bon moment per recordar com la montapollos feia el gest d''al carrer' i com ensumava a remontada...:

 Després de l’absolut fracàs de la formació aquest passat 28-M, els taronges no es presentaran a les eleccions generals anticipades del 23-J. I alguns els han acomiadat amb tots els honors. Per exemple, l'estimat actor Martí Peraferrer, que li recorda que "La venjança és un plat que es menja fred! Tanta pau t'emportis com descans ens deixes!. Bye,bye hasta otro ratito. Quan marxis del tot tanca la porta!!! Adeu Andreu!!!".

Més explícit ha estat un dels actors més carismàtics de TV3, que a més a més, ja li ha dedicat romàntics versos en el passat a Inés Arrimadas i els seus palmeros del partit taronja. Toni Albà, que no es tallava quan Ciutadans pintava alguna cosa, i que, evidentment, només faltaria, no s'ha callat ara que C's no pinta res.

Toni Albà TV3
Toni Albà / TV3

Missatge dedicat a "Inés Arreando, Carlos Carrizasca i Jorge Coñas". Missatge on només li han calgut sis paraules: "Se'n van a la merda":

No ho podria haver dit més clar.