Si hi ha algú en aquest país a qui tothom espera veure cada vegada que surt davant de càmeres, aquest és el bo d'en Tomàs Molina. L'emblemàtic meteoròleg de TV3 fa anys que és una referència entre els espectadors, que ho deixen estar tot cada cop que és a punt d'aparèixer en pantalla i començar a mostrar mapes, temperatures, fotos o imatges de quin temps ha fet, fa o farà. L'espai d'El Temps és el més vist de Catalunya, en part, per una tradició ancestral per voler saber si plourà, nevarà, farà un sol espaterrant, hi haurà més onades de calor o bufarà el vent de ponent. Però en part, també, per la feina excel·lent dels homes i dones del temps de Televisió de Catalunya, els millors del país. Pedregades, calamarsades, maregassa, anticiclons, ruixats, són termes que formen part de la nostra idiosincràsia, gràcies a la feina que porten fent des de fa anys persones com el Tomàs Molina, a qui ara, per cert, tenim a Fornells, gaudint de la gespa, amb una cerveseta a la mà i en molt bona companyia...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomas Molina (@tomasmolinab)

El Tomàs és inimitable. La seva manera de parlar del temps, el seu sentit de l'humor sorneguer, la seva predisposició a col·laborar amb qualsevol programa de la casa, el seu somriure de nen entremaliat... Apassionat de la meteorologia, tant quan està treballant (tot i que per a ell, més que una feina és una passió) com quan està relaxat a casa, a la mínima que pot comparteix els seus coneixements i troballes amb els espectadors i seguidors, especialment, quan tenen a veure alguna cosa amb el seu negociat. I ara ha tornat a passar, amb unes imatges que han deixat tothom de pasta de moniato. I no ens referim ni a aquests formatges holandesos de Zaanse Schans ni als bombers de Roses:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomas Molina (@tomasmolinab)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomas Molina (@tomasmolinab)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomas Molina (@tomasmolinab)

El Tomàs s'ha fet ressò d'unes imatges espectaculars. Un vídeo que ha vist a la xarxa sobre com la pluja comença a caure... damunt d'un sol cotxe. Molina, il·lusionat, els hi diu als seus seguidors que no s'ho perdin: "Mireu!!!… plou a sobre d'un sol cotxe!! Heu vist alguna vegada el començament de la pluja?". La xarxa, al·lucina. Alguns, però, amb incredulitat, li diuen que és un fake. Molts d'altres fan conya, però n'hi ha qui ho ha vist alguna vegada:

Mai plou a gust de tothom... De fet, l'únic que ho pot dir és el propietari d'aquell cotxe.