La frase 'si no existís, l'haurien d'inventar' es va fer en honor de Tomàs Molina. El meteoròleg més mediàtic de la televisió és carn de showman, i ho sap. L'home del temps de TV3 és multifacètic: tant bon punt t'informa de si pugen les temperatures, de si cauran pedregades o de si hi haurà maror com es posa a fer d'investigador (Persona infiltrada), a xerrar amb la seva rèplica (el MiniMolina de Polònia), t'aconsella com seure bé (Tot es mou) o imita Miguel Bosé cantant Superman al cap d'any del 2003.

TV3

I des de fa un temps, imaginin algú amb tendència a l'espectacle com Tomàs Molina amb un compte d'Instagram on poder-hi pujar els vídeos que li vinguin de gust... Igual de perillós que un mico amb pistoles. Però una delícia pels seus nombrosos seguidors que esperen les noves publicacions como agua de mayo. I si ens cenyim a la dita, aigua serà el que caurà, i molta, després de sentir-lo cantar. Plourà a bots i barrals. L'home del temps ha estat convidat a ser el pregoner de l'ajuntament de Maó aquest divendres 6 de setembre. Ell serà l'encarregat de donar el tret de sortida a les Festes de la Mare de Déu de Gràcia, que se celebren a la ciutat menorquina des de demà fins diumenge. Després de passar molts estius a Fornells, on ja va ser pregoner fa dues dècades, Molina va descobrir l'illa de la mà del seu pare i manté una gran relació d'afecte amb Maó.

tomas molina navegant

@tomasmolinab

Divendres a les 21h del vespre. Balcó de l'ajuntament de Maó. L'hora i el lloc on els maonesos podran veure i sentir el que digui el pregoner. I que preparin taps. Perquè Tomàs Molina té previst cantar. L'himne de Maó. Pel que sembla, les paraules del pregó s'acaben cantant l'himne de la ciutat i ell, camí del TN, ja ha començat a assajar... Un vídeo imperdible que només un geni com ell pot tenir els nassos de gravar:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧐 HE D’ASSAJAR MÉS??Divendres faré el pregó de @ajuntamentmao que s’acaba cantant #esmahon #esmao 😅

A post shared by Tomas Molina (@tomasmolinab) on

Que a Maó preparin els paraigües per demà. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat