Tom Cruise no és només un nom reconegut a Hollywood, és sinònim de taquilla reeixida i pel·lícules plenes d'acció. La seva trajectòria inclou dècades i ha aconseguit mantenir-se com una de les estrelles més cotitzades i envejades de la indústria del cinema, per la qual cosa no és de sorprendre que s'hagi posicionat com un dels actors més ben pagats.

Tom Cruise, l'actor més envejat

La realitat és que la seva reeixida carrera va portar el protagonista de 'Top Gun: Maverick' a liderar la llista dels actors més ben pagats el 2022 amb uns ingressos estimats de 100 milions de dòlars. Tanmateix, 'Missió Impossible: Sentència Mortal - Part 1 no li ha donat tantes alegries a l'actor, que ha baixat fins a la tercera posició el 2023 amb uns guanys de 45 milions de dòlars segons Forbes.

Tom Cruise
Tom Cruise

L'actor va tenir una caiguda del 55% en els seus ingressos, la qual cosa ha permès que tant Adam Sandler com Margot Robbie el sobrepassin el 2023. El primer acumula uns ingressos de 73 milions de dòlars, repartits entre el seu lucratiu acord amb Netflix i els 400.000 dòlars que ingressa per cada xou d'estand up. En el cas d'ella l'enorme èxit de 'Barbie', pel·lícula de la que també és productora, és el principal motiu dels 59 milions que va ingressar.

El cert és que, malgrat aquesta caiguda, Tom Cruise continua mantenint un dels primers llocs en el rànquing dels actors millors pagats de Hollywood, és per això per la qual cosa s'ha convertit en un dels artistes més envejats de la indústria, perquè al llarg de la seva carrera ha tingut bons ingressos gràcies a a les seves reeixides pel·lícules.

En la llista dels actors millors pagats a Tom Cruise li segueixen Ryan Gosling i Matt Damon amb 43 milions de dòlars cada un d'ells, ocupant el quart i cinquè posat, mentre que Jennifer Aniston es posiciona en el sisè amb 42 milions de dòlars.

Tom Cruise, una reeixida carrera, però una complicada vida personal

Recentment ha sortit a la llum el motiu pel qual Suri, la filla de Tom Cruise i Katie Holmes, que està per complir 18 anys, es allunyat del seu pare. Tiempo enrere es va dir que l'adolescent s'estava preparant per cursar a la universitat, la qual anava a pagar l'actor, amb qui no té relació fa ja dotze anys.

Tom Cruise
Tom Cruise

Recordem que Tom Cruise i Katie Holmes es van casar a Itàlia el 2006, després d'un breu festeig. Poc temps després, va néixer Suri, la seva única filla. Tanmateix, el 2012 l'actriu va sol·licitar el divorci per "diferències irreconciliables".

D'aquesta manera, l'estrella de Hollywood es va quedar amb la custòdia total de la seva filla, que va decidir allunyar-se del seu pare. En aquest llavors, l'actor estava involucrat en la Cienciologia, religió que va professar per anys, tal com precisa El Trece al seu lloc web.

Ha transcendit que la ruptura de la relació de Tom Cruise amb la seva filla es va produir arran que l'actriu no professava l'esmentada religió. A ulls d'aquesta institució, no estava bé vist que l'actor continuï veient Suri i per això devia allunyar-se.