El genial escriptor nordamericà Gay Talese va escriure fa un parell d'anys el llibre El motel del voyeur. En ell, explica com un home d'Arizona es va fer construir un motel on poder espiar les parelles que s'hi allotjaven, evidentment, sense que elles ho sabessin. S'hi va estar trenta anys mirant els hàbits sexuals de persones de tota condició. Totes les persones eren ciutadans anònims. Però suposem que aquest home hagués col·lapsat si algun dia hi hagués passat pel seu establiment alguna parella famosa com la formada per Tom Brady i Gisele Bündchen.

 

A post shared by Tom Brady (@tombrady) on

Cadascú, a casa seva, fa el que vol o el que pot. Faltaria més. Però quan alguna celebrity deixa anar amb comptagotes alguna frase que pot accelerar la imaginació dels seus seguidors, la xarxa es torna boja. Els famosos i multimilionaris probablement fan el que moltes altres parelles, però en habitacions més luxoses. Ara, el que ha esvalotat el personal ha estat el jugador de futbol americà Tom Brady. És el quarterback dels New England Patriots i probablement sigui un dels millors jugadors de la història. I està casat amb la top model brasilera Gisele Bündchen

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Fa dotze anys que són una de les parelles més espectaculars de l'star system dels Estats Units. Per separat triomfen en les seves respectives carreres i com a parella són l'enveja de molts. I ara molts se'ls hauran imaginat junts, i en segons quina situació. Tot ha començat per una publicació del perfil del blog satíric d'esports Barstool Sports. Una foto de dos hipopòtams, amb un d'ells fotent-li queixalada a un altre al cul. I un peu de foto: "en quant la teva parella surt de la dutxa, és temps de menjar culs".

 

As soon as bae gets out of the shower #AssEatinSZN @barstooloutdoors

A post shared by Barstool Sports (@barstoolsports) on

El que ha cridat l'atenció, però, ha estat el comentari posterior de Brady: un concís "yep" (sí) amb tres emoticones de la cara plorant de riure. Això ha provocat que els usuaris veiessin en aquestes tres lletres un assentiment, un reconeixement d'una pràctica sexual entre ell i la seva dona quan un dels dos surt de la dutxa. A partir d'aquí, la xarxa s'ha desfermat: "Les celebrities també mengen culs", "Guau, espero que Brady no li doni un petó als seus fills amb la mateixa boca" o "Estic en xoc pel que Brady i Bündchen fan".

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

 tom brady2

Que Tom Brady i Gisele Bündchen continuïn fent com els hipopòtams, com els conills o com l'animal que vulguin. I els seus seguidors també.