Que es tapi, que plourà a bots i barrals. Dues entrevistes exclusives per més de 100.000€ són les que ha signat Terelu Campos amb el programa 'DeViernes' de Telecinco per esprémer l'embaràs de la seva filla, Alejandra Rubio. La primera es va emetre fa unes hores, i el primer que ens ve al cap és una paraula: infumable. El tuf d'opereta sacaquartos és descomunal, i el que és pitjor: la impostura resulta ridícula. No saben el mal que s'estan fent. Que sí, que per 200.000€ la gent perd l'oremus. Però ja que muntes un negoci de la teva vida, intenta que sigui de qualitat. I no una broma que ni tan sols va fer que Telecinco fos líder, perdent novament contra 'Tu cara me suena' d'Antena 3. 

A Terelu li sortirà cara la incursió televisiva. Ha enervat TVE i el programa 'Mañaneros' de Jaime Cantizano, on fa de col·laboradora. Ho consideren una traïció. Veurem què  passa, en aquest sentit, amb el 'DCorazón' de Jordi González. També ha incomodat Alejandro Rubio, l'assenyat pare de l'embarassada. La sintonia entre ex ha quedat malmesa pel modus operandi de las Campos, negociant secretament vies d'explotació de la gestació des de fa dos mesos. Recordin que n'està de tres i mig, després d'una relació de només 5 amb el polèmic Carlo Constanzia, fill de Mar Flores. Els números són contundents. Estan tan estabornits que potser per això la futura mama de 24 anys fuma com una descosida. L'Alejandra, per la seva banda, també té motius per emprenyar-se amb l'aparició televisiva de la Terelu. Més que res, perquè tractant de defensar-la, l'ha ensorrat, caricaturitzant-la fins a la riota

Alejadro rubiiom fuma Tiktok
Alejandra Rubio fuma embarassada / TikTok
Alejandra Rubio i Carlo Costanzia embarassats / Revista ¡Hola!
Alejandra Rubio i Carlo Costanzia embarassats / ¡Hola!

És trist que després d'una intervenció tan extensa a l'audiència li importi un rave el 85% de les intimitats que has posat sobre la taula. Que si es va assabentar de l'estat durant una petita baralla, que si "yo no me meto", que si Carlo és genial però no el conec gaire, que si Mar Flores fenomenal tot i que no tinc tracte, que si "de mi ex no hablo". Tot de primer d'hipocresia Tereluniana, amb aquelles formes com de senyora bien que tanta repulsa genera. Un costum que provoca distorsions de la realitat, relats fantàstics i mentides inversemblants. Atenció a com descriu Terelu la forma de guanyar-se la vida de la seva filla Alejandra. Després ens dedicarem a la verificació: "Nadie puede manifestar que Alejandra ha vivido de las exclusivas. Alejandra ha vivido de trabajar en la noche, muy duramente, ¿eh? Muy duramente, terminar a las 5 de la mañana y a las 8 de la mañana meterse en una universidad, te quiero decir". Sí, és tremendu el que ens vols dir, i tant. 

Anem pas a pas. Rubio, que ara ja fa les seves pròpies exclusives, no té cap estudi, els va abandonar. Potser per aquests horaris tan extrems dels que parla la seva mama, o perquè l'expressió "meterse en una universidad" volia dir entrar al bar a dormir el que no n'havia fet quan tocava. Ja ni parlem d'estudiar, clar, és una ximpleria. Pel que fa a la feina: sense voler menystenir ningú, no sabem si Alejandra Rubio seria el prototip de pencaire ideal de RR.PP. Més aviat, diríem que la jove era un nexe per captar famosos i nepobabys als reservats dels locals. Si cobrava més o menys, ni idea. Però que vivia de les exclusives de la mare, de la iaia, de la tieta i dels quartos del pare Alejandro, ni cotitza. I per arrodonir-ho: de sobte, l'Alejandra va aterrar en televisió, ocupant plaça de tertuliana per a tot. Tot gràcies a aquelles nits d'empalmada disco-aules, clar que sí. Pel currículum. I tant. En fi, Terelu, que l'has deixat bonica. No se podía saber.

Alejandra Rubio   Europa Press (1)
Alejandra Rubio, nits boges / Europa Press 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!