Marc-Andre Ter Stegen és el millor porter del món. Cap altre dona la seva confiança. Suma la fiabilitat alemanya amb el talent català de La Masia amb els peus, un caràcter meravellós, mai una mala paraula, i una família de postal. A Barcelona és habitual veure'l en metro, patinet o bicicleta. Uno di noi. Mereix ser el capità del primer equip ara que plega Piqué. Sempre ha sonat pel càrrec però gairebé sempre és per jugadors formats a casa. És el capità sense braçalet. Ha tornat als entrenaments per preparar el derbi del 31 de desembre a les 2 del migdia. L'Espanyol ja tremola amb Samsó: Ter Stegen ja no és calb, no llueix entrades als cabells sinó una mata de pèl envejable. Ara és un lleó, així:

El primer pla del porter evidencia que aquestes tres setmanes sense partits del Barça els ha aprofitat bé, per deixar-se créixer els cabells o com li diuen tots els fans, per viatjar a Turquia i fer-se un implant. Perruca no pot ser. Els comentaris són divertits entre l'empelt i el postís:

El millor perquè els lectors es facin una idea és el que feien els vells anuncis en premsa de crecepelos, d'ungüents fake per fer créixer els cabells. L'abans i el després, l'evolució:

TER STEGEN 2019-2021

Ter Stegen EP
Ter Stegen EP
Marc André Ter Stegen calvo EP
Marc André Ter Stegen calb EP
Ter Stegen empelt de cabells FCB
Ter Stegen empelt de cabells FCB

TER STEGEN AVUI

Ter Stegen implant, foto FCB
Ter Stegen implant, foto FCB

Somrient, guapo i amb una tofa al cap. No és un gat mort, és el grandiós Ter Stegen amb cabell, que ara és més alt i tapa més. Millor porter no pot ser-ne. Grandiós.

Ter Stegen en un tricicle espectacular de 7.000 € a l'Eixample amb el seu fill Ben

EN Blau va trobar el porter baixant pel carrer Muntaner i tombant per Diputació per arribar a una botiga de venda de bicicletes que hi ha al Passatge Valeri Serra, just abans del carrer Casanova. Hi anava amb el seu tricicle elèctric d'adult amb dues rodes davanteres i caixa per dur-hi el seu fill Ben, que ja té 3 anys, ben lligat. La foto és una exclusiva d'EN Blau:

Ter Stegen tricicle Eixample EN Blau
Ter Stegen tricicle Eixample EN Blau

Un conductor ha regalat la fotografia a EN Blau després de viatjar tot el carrer Muntaner dins un cotxe amb Ter Stegen al costat desplaçant-se pedalant pel carril bus, i a Diputació ha tombat. Han coincidit a la sortida de la botiga de bicicletes Central Bike Barcelona, situada al passatge Valeri Serra. El tricicle amb el qual s'ha vist a Ter Stegen és d'una prestigiosa marca danesa, Butchers and Bycicles i val 7.000 euros. Una preciositat.