Marc Andre Ter Stegen és una rara avis. Sorprenentment accessible, modest i proper, tot i ser, possiblement, el millor porter del món en l'actualitat i d'estar en un equip com el Barça, no li cauen els anells a l'hora de barrejar-se amb els veïns de la ciutat on ara viu i fins i tot va sorprendre quan molts usuaris del Metro de Barcelona el van veure com si res al vagó d'un metro per desplaçar-se per la ciutat. L'alemany vol conèixer el lloc on viu i al seu compte d'Instagram va informant puntualment de les excursions que fa per endinsar-se en la realitat que l'envolta i conèixer com més racons millor. Des del barri de Gràcia, on viu, s'ha mogut per tot arreu, com fa poc pel Poble Nou.

ter stegen poble nou

@mterstegen1

Ter Stegen, de retorn de Pamplona, on el seu equip només va ser capaç d'aconseguir un empat davant Osasuna, ha aprofitat la jornada de descans que aquest diumenge els hi ha donat Ernesto Valverde i ha sortit a estirar les cames anant a passejar pel barri de l'Eixample. A més, ha escrit un breu text informatiu en català acompanyant la imatge on se'l veu somrient amb bermudes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Passejant per l’Eixample...🙂

A post shared by Marc ter Stegen (@mterstegen1) on

El porter ha rebut resposta per part de molts seguidors seus que lamenten no haver-se creuat amb ell pels carrers. Alguns, però, han aprofitat per tirar d'ironia després del paper que va fer ahir el Barça a la Lliga:

ter stegen2

ter stegen3

Quin serà el pròxim barri que visiti Ter Stegen?