Potser veure el Congrés mig buit, per raons òbvies de seguretat davant el coronavirus, ha fet pensar Teodoro García Egea que es trobava en un descampat d'aquells dels westerns i que ell era un cowboy amb mala llet que entra donant cops de porta al saloon i escopint a terra les fulles de tabac. Perquè el to que ha emprat aquest dimecres el secretari general del PP ha estat d'un barriobajerismo que fins i tot ha sorprès, tot i estar acostumats al to xulesc de la dreta política.

garcia egea

GTRES

Entre García Egea i Cayetana Álvarez de Toledo era difícil triar avui un polític més perdonavides a l'hemicicle. I en la diana de tots dos, no només Sánchez, sinó principalment Pablo Iglesias, a qui en poques paraules, ha acusat de provocar la mort de molts ancians en les residències durant la pandèmia: ""Bajo su tutela han muerto 16.000 personas mayores. Tiene una responsabilidad por la que tiene que responder. No se excuse en los datos de las comunidades autónomas, lo que hay es una responsabilidad única que tiene que asumir". Possiblement oblidi Egea els anys de privatització de la sanitat per part del PP i les retallades.

egea

García Egea s'ha cregut el paper que li ha adjudicat el seu amo i senyor Pablo Casado, i s'esforça en fer tot el possible per moure la cua davant seu i que aquest estigui satisfet amb ell i li doni un sucret. Per això el palmero màxim de Casado surt de tant en tant a fer un xou dels seus. Fins i tot, imitant amb molt poca gràcia Iglesias. Aquesta vegada, però ha rebut encara més del que és habitual:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat