Després d'una setmana ensenyant diferents píndoles promocionals, finalment els espectadors de La Sexta van poder veure l'entrevista de Jordi Évole a Oriol Junqueras a Lledoners. Un diàleg que va irritar per moments, especialment per algun comentari d'Évole, com quan el presentador li va etzibar al seu interlocutor que "El junquerismo también es rencor". El líder d'ERC va mantenir la compostura en tot moment, fins i tot amb un colpidor "No me dá la gana de llorar aquí dentro". Però hi ha hagut un moment en que la conversa ha estat més tensa.

oriol junqueras jordi evole taula   la sexta

La Sexta

Ha estat quan Jordi Évole li ha parlat del suport dels catalans a la independència: "en las elecciones no sacaron mayoría y aún así tiraron para adelante. No se puede hacer la República con el 50% de los catalanes en contra... ¿Por qué lo hicieron en octubre del 2017?". Junqueras nega la major: "No había el 50% en contra ni por casualidad". Évole segueix: "Lo que no lo había era a favor". " Había muchos más a favor", respon Junqueras. "¿Pero cómo lo cuenta eso?". I a partir d'aquí, cinc minuts de tensió, de que si sí, que si no, de correccions, que fins i tot han desembocat en un "¡No me escucha! ¡Calma!", que no ha passat desapercebut per a la xarxa. Pots veure-ho clicant a la foto:

junqueras

La Sexta

Algú que estava molt atent a l'entrevista ha estat un Jordi Cañas que no ha abandonat el seu particular estil tavernari. Com si estigués en una discussió cigalera de barra de bar, Cañas anava prenent nota i vomitant a la xarxa tot el que li corroïa per dins. Especialment quan ha sentit el recadet de Junqueras al PSC, "Algún día nos encontraremos porque saldremos en libertad y siempre tendrán que bajar la mira porque saben que no tendríamos que estar en la cárcel". I Cañas també s'ha donat per al·ludit. Per no parlar de les habituals amenaces xulopiscinesques:

Jordi Cañas el vol a presó i el seu homòleg conclou l'entrevista amb un desig a la xarxa: "Creo que si la próxima entrevista se la podemos hacer fuera de la cárcel es que estaremos más cerca de la solución".