Una cita ineludible a l'estiu de Barcelona és el 7è Festival dels Jardins de Pedralbes. L'edició va obrir amb una estrella mundial de la cançó: Carla Bruni. L'exprimera dama de França va oferir un bon espectacle, que no es va voler perdre un exmandatari francès. Nicolas Sarkozy? No, Manuel Valls. No hi va haver foto Valls-Sarkozy perquè el marit de la cantant no va venir a Barcelona. Valls i la seva futura esposa, Susana Gallardo (es casen a Menorca al setembre) van coincidir amb altres VIPS: Cristina Valls Taberner, Màrius Carol (Grup Godó), José Crehueras (Grup Planeta) o Carles Carrizosa (Ciutadans).

marius Carol festival pedralbes GTRES

valls gallardo Pedralbes GTRES

GTRES

L'amfitrió i director del Festival, Martín Pérez, va tenir la delicadesa de convidar un membre de la família del rei Felip: Telma Ortiz. La germana de la reina Letícia viu a Barcelona i es va deixar veure poc. Tan poc que hi ha hagut un problema amb el diari que esponsoritza el Festival. La Vanguardia ha canviat la fotografia que il·lustra la crònica de Margarita Puig. És diferent la primera que apareix al diari de paper i la rectificada en l'edició digital. A l'original es citava Telma Ortiz al peu de foto però no era ella. La foto original diu "Manuel Valls, acompanyat de Susana Gallardo, va compartir taula amb Telma Ortiz i Màrius Carol", però no hi veiem Telma Ortiz per enlloc:

IMG 0512

Serà perquè ha trucat Casa Reial, el comte de Godó o Màrius Carol però la nova foto té menys interès, gràcia i intenció que l'original. Una simple perspectiva dels jardins amb el peu "Panoràmica del sopar en benefici de la Fundació Paideia celebrada anit als Jardins de Pedralbes":

la vangu

carla bruni pedralbes EFE

EFE

Carla Bruni va brillar i el diari que dona suport al Festival no va publicar la foto de Telma Ortiz, que sí que hi era . El diari repassa tots els presents amb una pífia sobre el més important: "La secretària general de presidència va disculpar l'absència de Carles (sic) Torra". Es devia referir al M.H.P. Quim Torra però les presses són dolentes a l'hora de triar paraules, fotos i peus de foto.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat