El passat 22 de gener Paz Padilla va abandonar molt enfadada el plató de 'Sálvame' després del que ella va considerar com un parany. La presentadora es va enfrontar al seu primer cara a cara després del seu polèmic directe amb Anne Igartiburu sobre la Covid i els efectes de les vacunes. La gaditana, que ja feia temps que sumava una polèmica rere d'una altra, no va tornar a l'espai. Dos mesos després es va comunicar el seu acomiadament. Tanmateix, la mare d'Anna Ferrer, que col·laborava en diversos programes d'altres cadenes, no anava a deixar les coses així i va demandar a la cadena i a la productora. Tanmateix, just quan s'anava a celebrar el judici es va suspendre. Uns dies més tard es va comunicar la conciliació entre ambdues parts.

Per a sorpresa de tots, Paz Padilla tornava a Mediaset amb el mateix contracte, totes les clàusules exactament iguals. Sembla que el grup de comunicació i la presentadora havien aparcat la destral de guerra i ambdós voldrien continuar treballant junts. A Paolo Vasile no li interessa més judicis ara que la imatge de la cadena principal està feta malbé.

Pau Padilla
Paz Padilla

Diego Arrabal va comentar que aquesta baixada de pantalons de Paz Padilla li sortiria molt cara. Mediaset evitaria el pagament d'una indemnització i perjudicaria la carrera de la gaditana. Tanmateix, el grup de comunicació ha deixat clar que vol a Paz a l'equip. No tornarà a 'Sálvame' perquè ella mateixa no vol, però tindrà un nou espai a la cadena.

El nou treball de Paz Padilla a Canal Sur abans d'incorporar-se a Mediaset

No obstant això, el seu retorn no serà immediat, i és que la gaditana ha de tancar alguns compromisos professionals de la seva etapa de llibertat. S'incorporarà "en finalitzar una sèrie de compromisos professionals adquirits en aquests últims mesos". A Canal Sur, Paz Padilla presentarà un programa anomenat 'El gran hotel de la Paz', tal com ha pogut saber Yotele en exclusiva. Aquest espai estarà produït per ella mateixa amb la seva pròpia companyia, No Ni Ná, i juntament amb Beta Entertainment, productora responsable de formats com 'El meu gran casament Gipsy' o 'Els Gipsy Kings'. 'El gran hotel de la Paz' serà un programa d'entrevistes on Paz Padilla conversarà amb rostres de la cultura i la televisió, molts d'ells íntims amics. La presentadora estarà acompanyada per un grup de col·laboradors, entre qui es troba la seva filla Anna Ferrer en el seu debut televisiu.

Pau Padilla MOVISTAR
Paz Padilla MOVISTAR

D'aquesta forma Paz Padilla torna a Canal Sur. Una cadena amb què l'actriu ha treballat en nombroses ocasions. Va debutar en ella a finals dels anys 80 en el programa 'Saque bola'.

Telecinco accepta aquest nou treball de Paz Padilla, i és que al grup de comunicació no li convé que la humorista fitxi per altres cadenes. Des que va sortir de Mediaset la gaditana no ha parat de rebre ofertes de treball. Es desconeix que nou projecte vincularà el grup de comunicació a l'actriu.