A Paz Padilla li van sortir cares les declaracions que va fer sobre les vacunes del coronavirus. "Les vacunes és una proteïna que et fiquen la 'spider', que és la proteïna per on entra el virus. Però clar, la vacuna és la de la bestiola de 'Luján', i la bestiola ha mutat i ara tenim l''oritrón', deia la presentadora en una conversa en la qual també eren presents María del Monte i Anne Igartiburu. I que encara que semblés que estigués traient la seva faceta d'humorista, estava parlant molt seriosament.

Pau Padilla, María del Monte i Anne Igartiburu
Paz Padilla, María del Monte i Anne Igartiburu

Aquelles declaracions, al marge de les infinites mofes que van provocar a les xarxes socials, també van ser l'origen d'una forta discussió amb Belén Esteban,. Una escena que va acabar en l'abandonament de 'Sálvame' per part de Paz Padilla una hora abans del seu final el passat 20 de gener. Un episodi que, a la fi, va suposar l'acomiadament de la gaditana a Mediaset.

Paz Padilla abandona Sálvame MEDIASET
Paz Padilla abandona Sálvame MEDIASET

Mediaset i Paz Padilla pacten la seva readmissió

Padilla va portar l'assumpte als tribunals en considerar que l'acomiadament va ser injust. I la vista estava prevista pel passat 10 de juny. Però finalment Paz va arribar a un acord amb els responsables de la cadena amiga per a la seva readmissió. "Mediaset España ha acordat amb Paz Padilla reprendre la seva relació contractual, exactament en els mateixos termes en els quals hi havia l'esmentat contracte que l'unia a la companyia", deia el comunicat que el grup. "La incorporació de l'actriu i presentadora no es produirà de manera immediata, sinó en finalitzar una sèrie de compromisos professionals adquirits en aquests últims mesos", afegia.

 

No obstant això, encara que l'acord acceptava la readmissió de Paz Padilla en "les mateixes condicions", no tornarà 'Sálvame'. De fet, el seu contracte manté el sou i la durada, però no especifica que hagi de continuar vinculada als programes en els que treballava. Amb tot, la presentadora no tornarà al programa de la tarda de Telecinco. Tampoc no seria molt producent.

Ubicaran a Paz Padilla en altres programes

A més, la mateixa humorista ha reconegut que no estava del tot a gust en el programa de societat. "Encara que he treballat sempre en un programa del món del cor, no m'ha interessat mai la vida de la gent. Jo era un soldat. Feia el que em tocava i si l'endemà em posaven en un altre programa, ja n'aprendria", va reconèixer en una entrevista per a 'Cinco tenedores'.

Així les coses, cal veure ara en quins programes ubiquen a Mediaset a Paz Padilla i en quines condicions. De fet, podria passar a treballar en algun espai d'altres cadenes del grup com Cuatro o Divinity.