Telecinco li té mania a Gerard Piqué. És el VIP que no tindran mai a un plató de la cadena, tot i pagar-li per retransmetre'n la competició de la King's League a Cuatro, la segona cadena de Mediaset. Si algú creia que això implicaria que Piqué anés de convidat a TardeAR amb Ana Rosa o que la productora de la Quintana tractaria millor Piqué, s'equivoquen. Els negocis entre Telecinco i Piqué només són amb el futbol, però pel que fa a la vida amorosa de Piqué, segueix sent material d'escarni als matinals de Telecinco. Ara ha estat el programa Vamos a ver de Joaquín Prat qui s'ha passat tot el matí llençant un esquer per la seva secció rosa: afirmen que Gerard Piqué va anar dimecres a la Bresh, la festa que cada dimecres se celebra a la Sala Apolo i que està sent un èxit i un imant de famosos, instagramers i celebrities.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ibai (@ibaillanos)

A la Bresh tothom hi lliga: Neymar va ser-li infidel a la seva parella embarassada de 8 mesos, i Telecinco diu que —com que Ibai hi era—, a la zona del seu reservat, el noi alt dels vídeos és Piqué, soci d'Ibai i amic de Neymar. I com que Neymar hi surt lligant, diuen que Piqué lliga amb la noia morena que apareix a la imatge. Telecinco insinua infidelitat de Piqué, i a la taula la tertuliana Alexia Rivas ho diu clarament: "De casta le viene al galgo, ya se lo hizo a Shakira". Les imatges són molt poc clares: es veu, al costat d'Ibai, un noi alt, d'esquena, moreno, parlant amb una noia, i el programa afirma sense cap mena de dubte que és Piqué. I per si hi havia cap dubte sobreimpressiona una fletxa gegant i el nom de l'exfutbolista català:

Telecinco Piqué
Telecinco Piqué
Telecinco diu que és Piqué lligant amb una morena a l'Apolo
Telecinco diu que és Piqué lligant amb una morena a l'Apolo
Un suposat Piqué parlant amb la morena d'Apolo, Tik tok
Un suposat Piqué parlant amb la morena d'Apolo, Tiktok

La morena, molt guapa, òbviament no és Clara Chía. I el noi alt d'esquena òbviament no és Piqué. A l'exfutbolista se'l veu d'una hora lluny i no hi ha una sola foto o vídeo d'ell a la festa, enmig de centenars de persones amb mòbils. Ibai ho confirma, Neymar li va demanar la foto per enviar-li a Piqué, que no era a la Bresh. Però a Telecinco, i a la productora anticatalana d'Ana Rosa Quintana, tant li fa. Ja està enviant el missatge de sempre: Piqué de festa, la nit el confon i és adúlter. I, de moment, no hi ha ni una sola prova que demostri que Piqué no està sent escrupolosament fidel a Clara Chía. Que duri.

El precedent de Telecinco contra Piqué

El programa dels diumenges d'Emma García va fer la mateixa tàctica d'escampar merda sobre Piqué sense proves. Van insinuar que li era infidel a Shakira amb una rossa amb la qual hauria sopat a un restaurant, però no van treure les fotos de dins d'un sobre. 

emma garcia pique T5

Emma Garcia anti-Piqué, Telecinco

"Este programa ha podido saber en exclusiva qué es lo que hace Piqué cuando no está con Shakira. Tenemos las fotos de Gerard Piqué en un restaurante de Barcelona. Estaba cenando con sus amigos, reunidos para trabajo y había una atractiva mujer. Estuvo toda la noche pendiente de ella, más o menos. Pero este tema merece tiempo y hoy no lo tenemos". Diuen que no tenen temps però els següents 5 minuts els dediquen a què cada tertulià comenti les fotos que treuen de dins d'un sobre. Els col·laboradors feien un paper ridícul, valorar què pensa Piqué veient-lo en les fotos sopant: "A Piqué se le ve tranquilo, a gusto, no echa de menos a nadie. No echaba de menos a Shakira, se ve en las fotos. Veo mucha complicidad. Qué intriga, por Dios, pero ¿qué estáis viendo? Podrían marcar un antes y un después. Esta es brutal. Las fotos hablan. Es fuerte. Si yo veo esto y mi pareja no me lo ha dicho, no me gustaría nada". Era el programa Viva la vida. O Viva la mentida.