Telecinco té un problema: Ana Rosa Quintana. El seu marit afronta un judici i 8 anys de presó per extorsió amb putes i coca. I la cadena no informa d'aquest escàndol perquè cedeix tota la franja matinal, de 9 a 3, a una productora, Unicorn, la que fa El programa de AR i Ya es mediodía. I no fan periodisme. Sonsoles Ónega, atrafegada a fer també els realities de la casa com Supervivientes o La casa fuerte, fa una setmana enganyava els espectadors dient que connectava amb Lleida i era el carrer Casanova de Barcelona:

directo lleida t5

Miquel Valls (7 de juliol) Telecinco

El reporter Miquel Valls seguia el joc però era mentida que el programa s'hagués desplaçat al Segrià. El rètol, la presentadora i el reporter mentien. Segons ha pogut saber en exclusiva En Blau hi havia motius personals per no haver desplaçat el reporter a Lleida, però el programa va enganyar deliberadament. Semblava que no podia tornar a passar. Aquest dimarts ho han tornat a fer. El reporter català informava del brot de Lleida i Telecinco, que sap perfectament on envia el seu reporter, torna a posar un rètol de "Directo Lledia" no a l'Eixample sinó a la Plaça de Sant Jaume. Davant l'edifici més conegut de Barcelona, el Palau de la GeneralitatDirecto Lleida:

directo lleida t5

Miquel Valls i Sonsoles Ónega (14 de juliol) Telecinco

Aquest cop no diuen de paraula que són a Lleida, només ho diu el rètol. El programa triga molt a rectificar i acaba posant Directo Barcelona, però a Lleida ja estan tips de tant engany i les xarxes bramen contra Telecinco:

directo bcn t5

Miquel Valls i el rètol rectificat Telecinco

El reporter aquest cop no hi té res a veure, són els tics Telecinqueros de "estamos en el centro de la noticia" i tiren pel dret dient que són a Lleida però a Lleida no hi posen un peu. Els programes matinals de Telecinco fan veure que són informatius però fan un show contra el govern. Contra dos governs en concret: el de Sánchez i el de Torra. I s'obliden de fer periodisme. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat