En els últims anys, Taylor Swift ha aconseguit una gran popularitat entre els seus seguidors. I els seus concerts han fet molt de què parlar, però no només pel meravellós espectacle que ofereixen, també perquè suposadament en les seves presentacions podria estar invocant accidentalment dimonis en realitzar "bruixeria" durant els seus concerts, segons va advertir un exorcista.

Acusen Taylor Swift d'invocar dimonis

El bisbe Dan Reehil assegura que les accions de la cantant mentre interpreta 'Willow' són preocupants, i és que l'estrella del pop de 34 anys i els seus ballarins es vesteixen amb capes negres i realitzen un ball envoltats d'orbes. D'acord amb el mig Daily Star, l'home, que també realitza exorcismes, tem que el segment del concert posi en perill espiritualment als fanàtics i al món en general. De fet, sobre això va dir: "Fins i tot si la seva intenció no era practicar cap bruixeria ni fer cap dels encantaments, probablement estigui atraient molts dimonis als seus concerts".

Segons el recollit per La Vanguardia, la figura religiosa va assenyalar la seva preocupació per la base de fans de Taylor Swift, la majoria de la qual està composta per noies joves que van des de nenes fins a adolescents. Va abordar l'assumpte i el "perill" a què poden estar exposats mentre assisteixen a un dels concerts en viu de la cantant. De la mateixa manera, el pare Dan Reehil, que resideix a Nashville, Estats Units (EUA), també va explicar que en els concerts és on pot ser el problema, perquè és on són nenes que literalment adoren Taylor Swift, que ara s'estan posant en una posició en la qual podrien ser atacades per forces demoníaques.

L'home va demanar els fanàtics a pensar-ho dues vegades abans d'anar a un dels esdeveniments amb entrades esgotades de la cantant, i fins i tot va arribar a "ometre" per complet les actuacions en persona de Taylor Swift. També va advertir: "Jo diria que no ho facin. Salta't el concert". Els seus comentaris es produeixen quan la famosa s'ha convertit en el centre d'atenció, a causa de la seva reeixida gira Eras Tour.

Taylor Swift destrona Elvis Presley

El cert és que, malgrat aquestes advertències per part del pare, Taylor Swift ha aconseguit posicionar-se com una de les artistes més escoltades i volgudes en els últims anys. Es pot destacar que, la cantautora ha tingut una sèrie d'assoliments que inclouen el nomenament com la Persona de l'Any 2023 segons la revista Time, a més de generar furor amb l'estrena del documental homònim 'The Eras Tour', no obstant això, ha obtingut altre en mantenir-se per 68 setmanes en la llista Billboard 200.

Segons el webside de Nord-Oest, aquest èxit no només reflecteix la sòlida base de fans que té l'artista, sinó que estén el fenomen que ha causat amb la seva popularitat i es consolida com una de les personalitats més grans actualment, superant icones com Elvis Presley, que des de 1956 ocupava aquest lloc. L'àlbum que ha aconseguit mantenir-se en aquesta llista va ser 1989 Taylor's Version, rellançament del material original de Taylor Swift publicat el passat 27 d'octubre.