Tania Llasera s’afegeix a la llarga llista de famosos que decideixen fer el salt al món de la moda i vendre els seus propis productes. Ho ha fet en Cristiano Ronaldo, que comercialitza calçotets amb les sigles “CR7”, i la cantant Shakira, que té una marca de perfum. Ara, la presentadora basca presenta les “Tanias”, unes sandàlies que duen el seu nom i que són caríssimes.

Llasera ha dissenyat unes sabates planes pensades per a les dones que, com ella, pateixen de galindons. Són de pell, tenen una sola de cuir i es venen de color marfil, bordeus o cúrcuma, entre d’altres. La presentadora està totalment satisfeta amb el resultat i anuncia les sandàlies “Tanias” a través de les seves xarxes socials. Les seves seguidores i potencials clientes, en canvi, estan indignades amb el preu desorbitat de les peces: 145 euros, no aptes per a qualsevol butxaca.

sabates tania llasera

 

 

 

tania llasera 1

tania llasera 2

tania llasera 3

tania llasera 4

tania llasera 5

tania llasera 6

tania llasera 7

tania llasera 8

Fúria contra Tania Llasera per no pensar en l’economia de les seves fans. A les acusacions cap a la presentadora per vendre unes sabates que costen un ronyó cal afegir les crítiques de totes aquelles seguidores que diuen que les sandàlies són espantoses. Gran negoci.