Hi ha qui no celebra els aniversaris. Hi ha qui sí que ho fa, bufant espelmes, per exemple. D'altres, quan tenen alguna cosa a celebrar, posen una ampolla de cava al congelador. D'altres se'n van a sopar. Però Tamara Gorro, quan té un motiu per a somriure, es despilota. La televisiva col·laboradora, sempre que augmenta una xifra considerable de followers a les xarxes, es treu la roba.

tamara gorro

@tamara_gorro

tamara gorro despullada2

@tamara_gorro

tamara gorro despullada

@tamara_gorro

Ho ha fet abans i ho ha tornat a fer ara. "¡¡¡SOMOS 1.700.000!!! La familia virtual crece cada vez más rápido. (El tradicional #culigorri no podía faltar)". El que ella anomena culigorri no és una altra cosa que ella, Gorro, ensenyant el cul. La diferència amb anteriors imatges similars és que ara el seu cos nu apareix com si fos la nova protagonista de 50 sombras de Grey, i es trobés en l'emblemàtica habitació vermella, la cambra prohibida on Dakota Johnson i Jamie Dornan practicaven els seus jocs eròtico-festius.

red room

50 sombras de Grey

red room2

50 sombras de Grey

Gorro, nua, donant l'esquena a la càmera, damunt un llit i coixins vermells, i en una habitació que sembla evocar la de la pel·lícula:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat