El casament de l'any continua sent tota una incògnita. L'enllaç matrimonial entre Íñigo Onieva i Tamara Falcó es produirà aquest pròxim estiu, però les coses han virat tant en els últims temps que ara tot és una incògnita. Des dels vestits de Tamara fins a la nova feina d'Onieva, passant per la lesió de la marquesa de Griñón. Aquesta boda ho té tot, inclús un llistat de convidats VIP. Una llista en la qual no hi és una persona que fins fa poc era molt especial per a la filla d'Isabel Preysler.

Íñigo Onieva i Tamara Falcó
Íñigo Onieva i Tamara Falcó

Estem parlant ni més ni menys que de Boris Izaguirre. L'ex de Masterchef Celebrity no figura a la llista de convidats i, tret de sorpresa, no estarà present el 8 de juliol a la capella d'El Rincón, al el municipi madrileny d'Aldea del Fresno. Així ho assegura a la seva versió digital la revista Pronto, que afirma que l'última disputa entre ambdós ha estat el motiu de la ruptura de l'amistat. Molt, molt fort: d'estar molt units a no convidar Boris al casament.

Boris Izaguirre tamara falcó
Boris Izaguirre Tamara Falcó

Izaguirre va ser un dels més ferms defensors de Tamara Falcó quan aquesta va protagonitzar amb la ruptura amb Onieva un escàndol de grans dimensions. Falcó va trencar amb el festaire Onieva i després se les va pirar a Sud-amèrica a fer unes conferències en favor de les famílies. Un comentari seu sobre aquestes va enfurismar molts gais i gran part de la comunitat LGTBIQA+. "Ahora estamos viviendo un momento muy complicado para la humanidad, hay tantos tipos distintos de sexualidades, hay tantos sitios distintos donde se puede ejercer el mal", va arribar a declarar. Quelcom que va propinar una guerra mediàtica amb personatges de la talla de Jorge Javier Vázquez, però que no va suposar un problema amb Boris Izaguirre. Tanmateix, un temps després, el presentador veneçolà carregava durant contra Tamara.

Boris Izaguirre
Boris Izaguirre

Era en una columna del diari El País, amb qui Boris col·labora, on Tamara era atiada: "En una suerte de esfuerzo mancomunado conseguimos alejar a Tamara del engañoso Íñigo Onieva. Ahora deberíamos repetir esfuerzo para alejarla de esa ideología odiosa que la rodea". Una esbroncada pública que va refredar molt la seva relació amb Tamara i de la qual, temps després, Boris es lamentaria: "Por Tamara siento el mismo cariño. Lamentablemente, estamos distanciados por un artículo que escribí, en mi opinión, bastante equivocadamente, no sé cómo volver a pedir perdón sobre eso". Tal com s'apunta a la revista Pronto, tot sembla indicar que la reconciliació està més lluny que mai. Amb la cronologia d'aquesta ruptura fraternal, ara mateix sembla una quimera pensar que Falcó (amb el beneplàcit del seu promès!) li enviarà una targeta de convit a Boris. Veurem.

Boris Izaguirre i Tamara Falcó GTRES
Boris Izaguirre i Tamara Falcó GTRES