Sembla que s'ha instal·lat una nova moda a Madrid: el de l'obertura de bars i restaurants d'expolítics. Pablo Iglesias acaba d'obrir la persiana de la taverna Garibaldi, al barri de Lavapiés, i un rival ideològic com Iván Espinosa de los Monteros està a punt de fer el mateix en una altra zona de la capital d'Espanya: el restaurant Las Salesas. L'ex de VOX, marit de Rocío Monasterio, es llança de cap a l'hostaleria. Es tracta d'una informació de 'LOC', que detalla la ubicació, una zona de moda de la ciutat, i altres detalls interessants: per exemple, els companys de viatge de l'ultra expulsat del paradís de Santiago Abascal. Tela marinera. 

Socis com 'El Turronero', el famós empresari andalús que munta festivals pel seu aniversari, amb 2000 convidats VIP i grups de música ben populars. És el millor amic de Bertín Osborne, i padrí frustrat del fill que el cantant ha tingut amb l'esteticista Gabriela Guillén. Aquest personatge, però, no és l'únic famós que puja al vaixell: també tenim a Tamara Falcó, si més no de manera indirecta. La marquesa de Griñón ha col·locat allà el seu marit, que passa el dia mà sobre mà des de fa mesos. Íñigo Onieva torna al negoci, i tot gràcies a la família política reaccionària de la seva dona: l'espanyolisme més caspós.

Jose Luís Lopez, 'El Turronero' / Europa Press
José Luis López, 'El Turronero' / Europa Press

Onieva està a l'atur des que el fessin fora com a director d'operacions dels restaurants Tatel i Totó, un conglomerat participat per Rafa Nadal, Enrique Iglesias, Cristiano Ronaldo o Pau Gasol. Totes les temptatives de reincorporar-se a la feina han estat infructuoses, ningú el volia. Tampoc les seves iniciatives personals tiraven endavant. Un moble. La Tamara ha hagut de prendre mesures i demanar favors, a l'estil de Joan Carles amb els xeics per trobar alguna cosa a fer a Froilán. L'afortunat, o el 'primo', és Iván Espinosa de los Monteros, que ha tornat a la banca d'inversions amb els diners del Turronero. Veurem si la jugada surt bé o acaba com el famós estudi d'arquitectura de la seva dona, acusat d'irregularitats diverses i amb problemes judicials amb famosos com Arturo Valls. 

Ivan Espinosa de los Monteros, Vox, Debat electoral 7 RTVE
Iván Espinosa de los Monteros / RTVE

Onieva sembla trobar la llum després de les tenebres. Les de les discoteques, prohibides per Tamara si volia passar per l'altar, i també les del mercat laboral. No volia dedicar-se al negoci dels Onieva, comerciants d'electrodomèstics a gran escala, i tampoc ha quallat la seva idea de quedar-se el mític Café Gijón, una possibilitat rebutjada sense pal·liatius pels propietaris del local. El seu futur són Las Salesas, al barri més cool de Madrid però amb nom de monja. Molt adient per a un Falcó, ni que sigui postís. Veurem quant dura la broma. Onieva és malastruc. 

Tamara Íñigo GTRES
Tamara Falcó i Íñigo Onieva / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!