Després de l'estrès i els nervis que van viure previ a l'enllaç, amb canvis de data o el robatori de les joies del casament en plena autopista, entre altres contratemps, Tamara Falcó i Íñigo Onieva es van donar el "sí, vull". I per celebrar que tot havia tingut un final feliç, han passat un estiu sense parar.

Dies després de l'enllaç, la parella va gaudir d'una envejable lluna de mel. Van estar de viatge per l'Àfrica per contemplar la fauna salvatge i compartir capvespres romàntics. Un viatge del qual vam poder veure algunes imatges a les xarxes socials, on apareixien mostrant la complicitat que tenen i la bellesa dels llocs que van visitar a Sud-àfrica i Zàmbia, com Ciutat del Cap i les cataractes Victòria.

Estiu sense parar per a Tamara Falcó i Íñigo Onieva

La cosa no va acabar allà. La parella va tornar a Espanya i poc després van fer un altre viatge. Aquesta vegada a París. "París és sempre una bona idea", va escriure Tamara Falcó en una publicació en la qual se la veu esmorzant en barnús a la terrassa d'un luxós hotel en el centre de la ciutat.

Per si no n'hi hagués prou, posteriorment van estar a Sotogrande, la famosa urbanització de luxe a Cadis, on es van reunir amb amics propers i familiars per gaudir de dies de platja.

Ara, després d'un estiu mogut, la parella es prepara per iniciar la seva vida a Madrid, específicament a un àtic que Tamara posseeix a l'exclusiu barri de Porta de Hierro des de 2020. Allà compartiran veïnat amb alguns VIP de l'alta societat madrilenya.

Problemes al paradís

Però encara que pugui semblar un conte de fades des de fora, pel que sembla, no tot és tan idíl·lic portes endins. Es diu que Tamara freqüentment és assaltada per records amargs relacionats amb els mesos previs al casament, especialment quan es van fer públiques imatges d'Íñigo Onieva besant una altra dona. Aquests pensaments han estat turmentant la Marquesa de Griñón.

Íñigo Onieva
Íñigo Onieva

I és que Íñigo continua sortint amb amics quan li ve de gust, la qual cosa genera un "sentiment de desconfiança" a Tamara. Malgrat que sembla estar comportant-se correctament ara, la gelosia latent des de l'estiu passat és difícil d'erradicar. En definitiva, la història de Tamara Falcó i Íñigo Onieva continua tenint els seus alts i baixos, malgrat els moments romàntics i les escapades de somni.