Malversar a tot drap pot passar factura. I si no, que els hi diguin a la Tamara Falcó i a l'Iñigo Onieva, el seu marit acabat d'estrenar. Quedem tots convidats a un recorregut pel grandiloqüent estiu dels pardalets, perquè per a això només n'hi ha prou amb entrar als perfils de les xarxes socials d'algun d'ells. Per parts i començant pel principi, pel punt més substancial. Després de la brutal infidelitat d'ell, la marquesa de Griñón acabava per perdonar-lo, oblidar els nanosegons i els metaversos i mantenir el seu compromís. La celebració de l'enllaç va tenir lloc a El Rincón el passat 8 de juliol, però com si la festa no tingués final.

L'indispensable pas consecutiu: la lluna de mel. Un formidable —i llarguíssim— viatge de noces per Sud-àfrica en el que no van escatimar en res. Luxes màxims, allotjaments de somni, tiberis 'gurmet' i els plans més ostentosos. Sempre amb la fotito i els 'stories' protocol·laris perquè ningú no perdi detall de com de bé ho passen i dels diners que malgasten. Hauria estat una llàstima perdre'ns a la filla d'Isabel Preysler i el seu espòs 'el deslices' disfressats d'Indiana Jones.

Pas segon: les vacances després de les vacances

Com era d'esperar, la cosa no es queda allà. Després d'un mes gaudint de les meravelles del continent africà, Falcó tornava al seu Madrid natal. Que ningú no s'alarmi, que això no vol dir de cap manera que la festa dels dispendis hagués arribat a la seva fi. Així ho feia saber la socialité als periodistes que l'agafaven pels carrers de la capital. Quan li preguntaven què anava a fer després de tantes setmanes de viatge, ella el tenia clar: "vacaciones".

Les vacances després de les vacances, amb el descans i la bona vida com a hobbies principals. A Sud-àfrica li van seguir el romàntic París i les illes de Tahití i Bora Bora, a la Polinèsia Francesa. De nou, instantànies a tot arreu, perquè tothom estigui al corrent de com esmorzen a gust, de la profunda blavor que és el mar en el qual es banyen, i dels asèptics petonets que es fan.

Un últim pla d'estiu molt més auster i econòmic

Lamentablement, fins aquí podem llegir en la llista de destinacions paradisíaques, ja que els noucasats van haver de tornar definitivament a Espanya per poder assistir al casament de Luisa Bergel i Christian Flórez a Sotogrande el passat 26 d'agost. Es gira la truita, forçats a canviar l'hemisferi sud pel sud peninsular. De travessar bassals a travessar la Meseta. Una feinada.

Els últims dies d'aquestes vacances interminables els han passat retirats en aquesta zona gaditana que tant agrada a l'elit, però que poc té a veure amb els enclavaments dels quals tant han presumit durant els mesos estivals. De qualsevol manera, encara que ja no donin per a més, sembla que l'hi passen fenomenal vagin on vagin. Està clar que no es cansen de descansar. Ha estat Onieva qui ha recollit en un carrusel d'imatges per a Instagram els moments més destacats del seu pas pel sud. Passejos amb vaixell, golf i 'wakeboard', entre altres coses.

"El final d'un estiu increïble", ha escrit Iñigo. I serà veritat.