La història de Tamara Falcó en l'amor es digna de comentar. Ella és la filla de la Presley, una marquesa pura i blanca com una verge. Religiosa com ningú, buscava el seu príncep blau quan es va trobar amb un jove empresari anomenat Íñigo Onieva. Però el que semblava un conte de fades i princeses va acabar sent una comèdia romàntica de Netflix, un romanç fallit.  Però ni la infidelitat de Íñigo Onieva ni tots els senyals que li envia l'univers han aconseguit fer-li obrir els ulls a la marquesa de Grinyó. Encara que aquell "nanosegundo en el metaverso" fos més que evident, decidia perdonar públicament al xicot i continuar amb el compromís. Per a ella, una història d'amor i superació, per nosaltres una futura ruptura per comentar. De totes maneres, Tamara Falcó ha volgut fer una picada d'ullet al seu matrimoni durant la seva secció a El Hormiguero, i atenció, el missatge l'enviava com a consell, de consol, amb destinatari inclòs. 

Entre els temes més comentats de la setmana, les portades de tots els mitjans es feien eco de l'enrenou fiscal del nòvio d'Ayuso. Alberto González Amador, parella de la presidenta de la Comunitat de Madrid, ha estat denunciat per la Fiscalia Provincial de Madrid per presumpte frau fiscal i falsedat documental. Segons un informe de l'Agència Tributària que recull les conclusions de dos anys d'investigació als comptes, González hauria defraudat més de 350.000 euros entre 2020 i 2021. A causa de l'enrenou, Isabel Díaz Ayuso ho justificava dient que es tractava d'una persecució política, unes declaracions que han donat per parlar. Si més no, el que tothom es pregunta ara és: ha estat involucrada Isabel Díaz Ayuso en aquest frau? Un debat que comentaven ahir els col·laboradors de 'El Hormiguero' i bé, les paraules de la marquesa entre els comentaris dels seus companys, són dignes de llegir i interpretar. 

Tamara Falcó i Cristina Pardo / Antena 3
Tamara Falcó i Cristina Pardo / Antena 3
Nuria Roca i Juan del Val / Antena 3
Nuria Roca i Juan del Val / Antena 3

Cristina Pardo, Juan del Val i Núria Roca comentaven tot l'aldarull de la presidenta de la Comunitat de Madrid, posant sobre la taula les últimes declaracions que la política va donar al respecte. Entre ells debatien si Ayuso era coneixedora o no sobre els actes del seu xicot. Cristina Pardo assegurava que les declaracions de la presidenta eren incoherents amb els fets que s'estaven demostrant, però en mig de la conversa saltava el comentari estrella de la marquesa. "Al final estan consiguiendo que hablemos de este tema. Cuando realmente solo concierne al novio de Ayuso y a Ayuso ¿no? Cristina Pardo es ficava les mans al cap i intentava, indignada, explicar-li a la filla de la Presley la magnitud de l'enrenou: per ser polític, cal que tu i el teu entorn estigui net de delictes que juguen amb els diners públics. Però per acabar-ho de rematar, Tamara Falcó encetava un tema que li anava com anell al dit: la diferència entre ser nòvios i ser marit i muller. Perquè si, el jurament de l'amor davant de la paraula de Déu és molt important. 

Tamara Falcó  / Antena 3
Tamara Falcó / Antena 3
Presidenta Comunitat Madrid, Isabel Diaz Ayuso, amb parella, Alberto Gonzalez, a MadCool
Presidenta Comunitat Madrid, Isabel Diaz Ayuso, amb parella, Alberto Gonzalez, a MadCool

Tamara Falcó defensava que probablement Isabel Díaz Ayuso no era coneixedora d'aquests aspectes més íntims perquè simplement són nòvios, com un rotllet passatger. Per a ella, els anys que puguis passar al cantó d'una persona són insignificants fins que no passis per l'altar. "Con un novio es más complicado preguntarle. El punto de intimidad no es el mismo cuando eres novio que cuando estás casado"  Alberto González i Ayuso són parella des del maig de 2021, però per la marquesa, encara no es coneixen en la intimitat. "A lo mejor estás en una relación y no sabes todo de la otra persona" Boom, aquesta picada d'ullet a la seva història era un missatge de consol i força per Ayuso.  

No sabem si aquest missatge consolarà o no a Isabel Díaz Ayuso, però recordeu, si teniu un mal dia o esteu passant per una mala etapa en l'amor, penseu que Tamara Falcó sempre estarà pitjor que vosaltres.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!