El capítol del vestit de núvia de Tamara Falcó crema. Després forçar la ruptura amb les dissenyadores basques Sophie et Voilà i acabar suplicant l'amiga Carolina Herrera que li salvés el casament del 8 de juliol, ara hi ha un altre contratemps que l'angoixa. El pes. La marquesa hauria agafat alguns quilos que han modificat la seva figura i ara és un mal moment, amb el casori a tocar. No és la primera vegada que li ha passat una cosa semblant, té antecedents per problemes de tiroides. Se'ls va tractar i, a més a més, es va sotmetre a un pla per aprimar-se en un centre especialitzat i de luxe a Marbella. Una clínica de VIPS desesperats per perdre quilos: els corporals, però també els econòmics.

Ser pacient de la Buchinger són paraules majors. La llista de celebrites que han passat per les seves mans és extensa, de Sean Connery a Isabel Sartorius passant o, clar, Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa​. La revista 'Semana' avança les intencions de la Tamara de tornar a ingressar-se durant 21 dies, tres setmanes, i sortir d'allà amb 10 quilos menys. L'objectiu té un preu: 30.000€. Surt a 3.000 per quilo, com el caviar. Per aquesta morterada, això sí, viurà com una reina. Famèlica, però reina. Para lucir hay que sufrir.

TAMARA FALCÓ EL 2020:

Tamara Falcó en 2020 GTRES
Tamara Falcó el 2020 / GTRES

TAMARA FALCÓ EL 2023:

Tamara Falcó 2023 GTRES
Tamara Falcó el 2023 / GTRES

Tamara Falcó, 16 dies sense aliments sòlids per perdre 10 quilos 

Aquest preu és el d'allotjament en l'opció prèmium, una vila de luxe que es diu Villa María, "con cuatro tipos de estancias, ‘suite’ con terraza, bañera de hidromasaje y vistas al mar". Després, a les zones comuns, podrà gaudir de "asistencia médica y de enfermería 24 horas, biblioteca, gimnasio, jardines con huerto ecológico, una sauna, sala de cine o de yoga y piscina climatizada, Taichí i meditación". Fantasia. La cosa és mantenir-la ocupada, perquè passara gana. I tots sabem que passar-la altera molt. Dels 21 dies d'estada, 16 seran de dejuni. La ingesta quedarà limitadíssima, els sòlids desapareixeran i el total diari sovint fregarà les 250 calories. Una salvatjada. Normal que tingui metges les 24 hores del dia, per si li agafa un patatús. La seva vida seran "infusiones, zumos naturales recién exprimidos, agua mineral y caldos vegetales recién preparados".

El tractament salvatge més l'estada en una vila de luxe, 30.000€

El mètode del dejuni no és l'única opció, però sí la més efectiva per a les necessitats de la Tamara. En tots ells queda totalment prohibit "beber alcohol, bebidas gaseosas y azúcar". Abans del calvari tindrà un dia d'adaptació o purga, amb "dieta ligera para favorecer la eliminación de líquido y sales laxantes". Acabat l'infern arribarà la readaptació de 4 dies amb "un menú especial en el que se introducen poco a poco alimentos sólidos. Suelen incluir alimentos como pastel de verduras o hojas de endivia, platos muy poco calóricos y que a su vez pueden ser diuréticos". Vaja, que passarà també molt de temps al lavabo. Abans, durant i després. Com una gastroenteritis. D'or massís, això sí.

Íñigo Onieva GTRES
Íñigo Onieva / GTRES

Tamara es posa "a plan". A tot drap. Un últim apunt: Íñigo Onieva té 21 dies "de Rodríguez" que li han plogut del cel. Alerta.