A Sylvester Stallone se li han dedicat nombroses línies d'escriptura. El seu recorregut fins al cinema és un dels elements més interessants de la seva fama. Si alguna cosa se sap és que la seva obstinació el va portar a tornar-se un dels grans de Hollywood. Explica la llegenda que va assistir a classes d'actuació i que els instructors li van assegurar que no tenia talent. Una cosa que ja ha passat reiterades vegades amb alguns dels personatges que han marcat el cinema, la música i l'art per si mateix. El que segurament no sabies és que el mític creador i intèrpret de 'Rocky' va poder haver sortit a la pel·lícula El Padrino.

Són molts els llocs de treball que va tenir Sylvester Stallone abans de convertir-se en un actor conegut. Va tenir aparicions fugaces en pel·lícules com Bananas de Woody Allen, Dies feliços (una cinta de baix pressupost) i determinades pel·lícules de cinema per a adults. També va fer papers secundaris en altres pel·lícules en la dècada dels 70. El que no s'havia revelat fins ara és que va poder haver tingut un paper a la pel·lícula més gran de la història del cinema, El Padrino.

Tant artísticament com a nivell de màrqueting, aquesta cinta va suposar un abans i un després en la indústria cinematogràfica. Va succeir en una època en què la televisió i el cinema tenien una competència renyida. L'èxit d'aquesta història va arribar per partida doble, en primer lloc, perquè va destacar com a best seller quan Mario Puzo la va publicar en paper el 1969. I, més endavant, un salt de qualitat en el cinema quan es va estrenar l'obra de Francis Coppola el 1972. T'imagines el senyor Vito Corleone compartint escena amb Stallone? Doncs va estar a prop de fer-se realitat.

L'anècdota de Sylvester Stallone a El Padrino

Uns anys abans d'escriure i protagonitzar Rocky, Sly (com se'l coneix popularment) va fer audicions per aparèixer en l'adaptació cinematogràfica de la gran novel·la de Puzo. En realitat, no anava a interpretar un paper fonamental a la pel·lícula, ja que en aquell moment era desconegut. De fet, seria un extra en el casament de 'Connie Corleone'. Tanmateix, d'haver estat així, la seva carrera va poder haver pres un altre rumb o simplement seria capaç de dir avui dia que va ser en aquest clàssic del setè art. Aquesta narrativa va tenir lloc el 1972, un moment de la seva vida en què buscava desesperadament tenir una carrera pròspera.

Resulta que l'escena de casament tindria 250 extres, una quantitat de persones que probablement no serien tan importants de cara al desenvolupament del llargmetratge. No obstant això, van ser elegides de molt detall i ell no va quedar entre el grup d'extres. Durant una entrevista en Fox & Friends, l'intèrpret va explicar: "Van dir que no semblava prou italià. Per alguna raó, els gàngsters tenen una aura especial, i sempre m'han deixat fora". Aquesta no va ser l'única vegada que no va quedar dins d'una gran producció, ja que també es va considerar per a Pulp Fiction, Superman (1978), Star Wars: Una Nueva Esperanza (1977) i d'altres. Hauria existit 'Rocky' o 'John Rambo' si Sylvester Stallone s'hagués endinsat en altres obres top del setè art?