Susanna Griso no n'aprèn. La catalana ha de lidiar cada matí durant hores amb una llista de convidats i tertulians ultradretans que li prepara el seu equip. Aquest dijous per abordar l'assalt armat i feixista al Capitoli han connectat no amb un expert en Dret penal per perseguir Trump sinó amb un avi fatxa, Roberto Centeno. Es presenta com a catedràtic i admirador de Trump. Amb experts així Griso perd la credibilitat que li queda.

griso centeno Antena 3

Roberto Centeno desbarra a Espejo público, Antena 3

Centeno: "Hay miles de pruebas (sic) de fraude electoral. Vamos por partes. Cómo que cuáles pruebas... mmm. Ayer se convocó una manifestación porque se suponía que Mike Pence iba a presentar listas alternativas de 6 Estados y no podría seguir la votación. Se para 10 días y se hace una auditoría de esos 6 Estados.  Mike Pence, como las ratas que abandonan el barco, ha traicionado a Trump. Susanna, pon en pantalla lo que te mandé anoche". Com? Whatsapps nocturns entre Griso i Centeno. Antena 3 obeeix i emet un pamflet que no se sap qui ha fet ni d'on surt:

panfleto roberto centeno, Antena 3

Centeno i un pamflet sense signar, Antena 3

Tira un paper d'uns suposats antifeixistes infiltrats entre els trumpistes. Antena 3 obeeix cegament, el tal Centeno envia porqueria sense contrastar i la TV de Planeta acata. Antena 3 no té ningú millor? Centeno: "Te mandé después un mail que me ha reenviado un exasesor de la CIA que decía que un amigo suyo que estaba en el Capitolio vio un bus lleno de antifas". És tot tan delirant que fa vergonya veure Griso mantenint una conversa amb aquest individu per obrir el seu programa informatiu d'Antena 3 a les 9 del matí.

Centeno repapieja: "Quienes promueven estas algaradas son los antifas (antifeixistes). Los hijos de Satanás de la empresa Twitter censuran a Trump. Detrás está George Soros y Marck Zuckerberg". Susanna Griso acaba aquí el ridícul que fa no ja el tertulià sinó ella i el seu programa. Fa un any va exigir al mateix programa que a Catalunya s'apliqués l'Estat de setge, una mena d'estat marcial, tancs i suspensió de drets: "Basta de mariconadas, Estado de sitio en Cataluña". Aquest és l'expert de Griso.

roberto centeno Antena 3

Roberto Centeno, Antena 3

La xarxa al·lucina d'indignació:

 susanna griso navidad Antena 3

A Griso no li ha sentat bé el Nadal, Antena 3

Un despropòsit de programa que s'ensorra i fa menys audiència que els vídeos de trompades d'Alfons Arús a La Sexta. La estupidesa i la maldat, quan se'ls dona veu i són televisades, tenen un cost d'imatge i Griso ha decidit pagar-lo. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat