Griso a una anciana de 92 anys: "Deduzco que usted confía en Podemos. Como dice el PP, en Grecia los de Syriza (govern d'esquerres) prometieron subir las pensiones y luego cuando llegaron al poder les pegaron un hachazo". Com diu el PP? Griso fent de Méndez de Vigo, portaveu dels populars, explicant un conte de por a Paquita, que ha viscut una guerra. La senyora, amb problemes a la pell, es va posar guapa per anar a la TV, de morat i amb una xapa de la vaga feminista del proper 8 de març amb el símbol del sindicat CC.OO. Poc li va faltar a Susanna Griso per fer com Alfredo Urdaci i dir-li "La señora Paquita de ce,ce,o,o".

poensionista Antena 3

Antena 3

Paquita reivindica la República i diu "fueron los mejores años que ha vivido España". Sentencia "Si manda gente de pasta solo miran por la pasta". Griso només encerta a respondre-li que "va del color de Podemos". De fet és el color morat de la bandera republicana però Griso, que ha anat a la universitat, té molt per aprendre de Paquita, que amb prou feines va ser escolaritzada. El vídeo hauria de fer reflexionar Espejo público en general i Griso en particular:

La resposta del programa l'endemà de rebre crítiques ha estat entrevistar Pablo Iglesias, creient que donar minuts a un partit neteja la vergonyeta de com va tractar una anciana republicana. La xarxa no pot amb Gris​o. De Karmele cap amunt:

Escoria informativa, mediocre, impresentable, vergüenza, asco, tiparraca, vampira... Griso on fire. Va acabar l'entrevista per escoltar el president de la CEOE. Entre Paquita i Joan Rosell, Griso ho té clar. Pablo Iglesias va acceptar l'almoïna de deixar-se entrevistar després d'haver-se insultat el seu partit.

Paquita va acabar l'entrevista i li pregunta a Griso "Antes de nada me dejarán ustedes ir al servicio, que por la mañana tomo pastillas para la tensión". La dignitat és aquesta dona. No Griso. L'altra.