Susanna Griso ha tingut aquest matí de dilluns una de freda i una de calenta. Francisco Nicolás, el petit pels amics, té inquietuds polítiques. Després de passejar la seva cara per actes del PP, per festes on no l'havien convidat, però on acabava traient el cap per darrera d'Aznar i companyia, el jove empresari sentia que en volia més i ser ell el protagonista. Per això ha decidit fundar el projecte Influencia Joven, al mateix temps que s'ha postulat com a 'relator' per coordinar el diàleg polític en les converses del govern amb els partits independentistes: "Que me propongan a mi, solo hay que ser español y conocer el conflicto catalán. He hablado con el PDeCat y me han pedido el currículum"Nicolás ha parlat pel programa Espejo público i ha admès que la seva proposta neix "porque los jóvenes no tenemos representación en el Parlamento" i ha tornat a defensar els seus plans per legalitzar el cànnabis:

El petit Nicolás s'està forjant els darrers temps una imatge que no acaba d'agradar als que abans li donaven suport. De ser un jove madrileny de dretes ha passat a ser algú que va de convidat a TV3, que llueix un llaç groc al jersei i que manifesta que el porta "perquè hi ha llibertat d'expressió". L'amor de la dreta espanyola amb ell s'ha esvaït, i això que hi va haver un temps que els dirigents del PP i FAES el volien "a prop" pel seu "poder de mobilització" dels joves. 

petit nicolas llaç groc

TV3

'Potser no té l'amor dels peperos, però sí d'algú altre', haurà pensat Susanna Griso. Perquè la presentadora catalana no ha volgut acabar l'entrevista que li ha fet sense deixar-li anar una pregunta que l'ha deixat fora de joc. "Una cosa muy rápida Fran, una pregunta que no es nada seria, pero veo que en las redes es muy comentado: ¿lo que tienes aquí en tu cuello es un chupetón?".

griso i nicolas chupeton

@EspejoPúblico

L'interpel·lat s'haurà sentit com aquells adolescents quan arribaven a l'escola després de despertar al món de l'efervescència hormonal i eren assenyalats amb mofa pels seus companys de classe: "És que tengo la piel muy sensible", responia ell intentant donar una resposta per fugir.

Molt més tibant, però, ha estat la topada amb Bertrand Ndongo, espanyol d'origen camerunès que s'ha afiliat al partit de Santiago Abascal i a qui es coneix amb el sobrenom d'"el negro de Vox". El convidat ha criticat que "se apoye a ciertos asesinos y luego que si Franco ha hecho todo malo... Quiero que se condene todo tipo de crímenes. No se dicen las cosas buenas que hizo Franco". Griso el talla i li fa una recomanació, "desde la diferencia de edad que tenemos", ja que ell té 30 anys i parlava del dictador amb un coneixement de causa que irritava la presentadora: "¿Quién te manda a tí hablar sobre Franco? ¡Si ni por experiencia ni por edad le has conocido!". Ndongo talla la presentadora amb una frase lapidària: "Y tú tampoco estuviste en la Segunda Guerra Mundial y bien que hablas...". Pots veure la picabaralla clicant a la foto:

griso afiliat cemerun vox

Antena 3

La resposta de l'afiliat de Vox potser no li ha provocat un chupetón a la Griso, però és de les que han deixat marca.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat