Hi ha actors que han quedat seduïts pels cants de sirena de la política. Toni Cantó o Felisuco en serien uns exemples, tots dos a Cs. D'esportistes també en tenim alguns casos: la breu Ruth Beitia a les files del PP o Pedro García Aguado, alternant Cs i els populars. Periodistes que també hagin sentit dins seu el cuc de la política i passar d'opinar o informar a defensar els drets ciutadans o les causes que considerin oportunes, també n'hi ha hagut. Jaume Barberà, simbòlic a les llistes de Catalunya en Comú, Eduard Pujol, que va passar de director de RAC1 a ser portaveu de JuntsxCat, el col·laborador d'Espejo público, Albert Castillón, amb España Ciudadana o Màxim Huerta, que va deixar els focus d'El programa de Ana Rosa per ser el ministre de Cultura més breu de la història.

Maxim Huerta dimissio.EFE 

Efe

Manuel Valls anirà de cap de llista a les municipals de Barcelona. Ho farà acompanyat d'un Celestino Corbacho que va ser presentat en societat aquest cap de setmana, i ja veurem qui ocupa el lloc de nº2 al seu costat. El digital El Español va elaborar una llista en base als criteris del partit taronja per buscar-li candidats. Una llista inicial de noms on hi havia Rosa Cullell, Carina Mejías, Montserrat Nebrera o una una de més sorprenent: Susana Griso: "De la concesión de la medalla a la hipótesis de la presentadora como número dos de Manuel Valls sólo había un paso y su nombre empezó a sonar en algunos foros". El mateix diari, però, es desdeia de la seva proposta unes línies més avall del text: "está muy fuera y lejos de toda materialización". 

colau griso beteve

Betevé

Griso ha parlat. I ho ha fet amb una barreja d'incredulitat i sorpresa: "Me da incluso pudor dar lecciones de periodismo. Veo mi nombre en el titular de la noticia, y luego, en el texto, dicen que sería imposible... Vamos a ver, ¿en qué quedamos? ¡¡Si lo pones en el titular, no lo desmientas en el texto!!", es queixava ella mateixa aquest dilluns a Espejo público. "Yo jamás saltaré al ruedo político", ha acabat perjurant amb un somriure a la cara.

Per molt que esmorzi sovint cafès amb la plana política major, amb especial tendència a convidar Rivera o Arrimadas, la periodista catalana assegura que mai es dedicarà a fer el salt a l'altra banda de la notícia i que mai cap partit li ha fet cap proposta seriosa per temptar-la a formar part de les seves files. Una altra confessió sucosa, però, ha vingut a continuació, quan ha revelat que el Barça li va fer una oferta per ser la seva cap de comunicació. Una col·laboradora li pregunta, per treure-li més dades, quin entrenador estava a la banqueta aleshores, per saber quina junta directiva li ho va oferir. Però ella tranquil·litza els seus espectadors: "Ahí sí dudé... No, en serio, me gusta mucho mi trabajo y no me lo planteo. Creo que nunca seré Dir Com y mucho menos me dedicaré a la política. Jamás". Pots veure el moment clicant a la foto:

griso cs

Antena 3

La mateixa Griso fa broma dient que políticament "dicen de mí que soy independentista burguesa, izquierdosa, españolista...". Amb tantes etiquetes, podrien haver-li ofert la feina al Barça presidents molt diferents com Joan Gaspart, Joan Laporta, Sandro Rosell o Josep Mª Bartomeu... El que queda clar, per la seva contundència responent, és que entre Manuel Valls i ella només els uneix una cosa: la passió pel Barça.