Aquest dimarts al vespre Pablo Motos no va presentar, com fa sempre, El Hormiguero. Per segon dia consecutiu, una quarantena per coronavirus va fer que els espectadors descansessin durant unes hores del presentador. Això sí, no va poder-se estar de sortir en pantalla ensenyant que de cintura en avall anava en pijama:

Una llàstima, però. Perquè la convidada era Susanna Griso. Hagués estat bé veure què deien dos presentadors que acostumen a rebre de valent pels seus massatges a segons quins convidats ultres i per blanquejar Abascals i companyia. Potser per això va fer aquesta tria cromàtica.

 griso el hormiguero 2

Susanna Griso (Antena 3)

La presentadora catalana, però, de qui més va parlar a El Hormiguero va ser del socialista Salvador Illa. Griso no es va mullar sobre si les eleccions catalanes s'haurien de celebrar el 14 de febrer o si s'haurien d'haver posposat. Sí que va dir alguna cosa més sobre el candidat socialista.

Escoltar-li dir això i escoltar-li dir altres qüestions sobre la pandèmia com aquesta: "No tengo padres. No tengo personas mayores a mi cargo. Me ha pasado durante toda la pandemia que muchos amigos vivían con mucho miedo porque convivían con una persona mayor. Y ese temor siempre ha estado ahí. Yo no lo he tenido en ningún momento de la pandemia", ha estat motiu suficients perquè molts haters se li llancessin a la jugular:

Griso també ha confessat que "Mi equipo me llama 'la resistente' porque creo que formo parte de la resistencia a todos los niveles"... Després de veure les reaccions a Twitter, ja es pot posar en mode resistente per capejar l'allau de crítiques.