La vida de Susanna Griso va canviar quan va poder tenir en braços la seva filla adoptada de la Costa d'Ivory. Va ser un camí llarg i tortuós, després de 8 anys d'angoixant espera i contratemps: "Son países con muchas dificultades. Por ejemplo, en mi caso. pillé una guerra civil, muchos cambios de Gobierno, todo eso te va retrasando". I a Espejo público la presentadora catalana ha empatitzat amb una dona que explicava el neguit per no poder anar a buscar una nena adoptada a l'Índia per culpa de la pandèmia.

griso portada hola

Una Griso que s'ha obert més que mai confessant la impotència que se sent: "Van pasando los meses, los años y dices: por Dios... Es desesperante". Finalment, però, va poder tenir la seva filla en braços.

griso espejo2

Antena 3

Un "regalo" que com la mateixa Griso reconeixia a La otra crónica, "Es una niña muy vital, muy feliz, muy alegre". Curiós també va ser comprovar quina és l'activitat que més fan ella i la seva filla juntes: "Nos tiene a todos bailando mambo en casa, porque tiene mucha energía y alegría en el cuerpo. Eso también es muy sano y viene muy bien, aunque ahora no tenga descanso". 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat