Susanna Griso no veu el dia que arribi a la família la seva tercera filla. La presentadora d'Espejo público està immersa des de fa temps, més de vuit anys, en un llarguíssim procés d'adopció d'una nena de Costa d'Ivori. Ella i el seu marit van engegar fa temps els tràmits. De fet, com ella mateixa confessa a les pàgines de Pronto, "fa anys que està tot preparat per la seva arribada". Però aquesta no arriba.

Ara, però, veuen la llum al final del túnel: "Confio i desitjo que pugui estar amb mi en breu, tant de bo sigui ja qüestió de parlar de setmanes". Després de tants anys, l'espera està sent eterna: "Es fa molt llarga. Està sent un embaràs tremend, són coses que et posen molt a prova. Passa tant de temps i la burocràcia de vegades és tan lenta i tan pesada que provoquen que sigui un procés molt dur". Griso ja té dos fills adolescents, Jan i Mireia, de 15 i 13 anys.

 A més del procés d'adopció, a Griso se li ha barrejat aquesta setmana el fet de la mort del petit Gabriel, de la que han parlat abastament al seu programa. Una setmana complicada i intensa, i on la mateixa mare del petit va demanar que es deixés de parlar d'ell.

pares gabriel ana rosa 2  tve

TVE

Parlant de maternitat, "hi ha notícies que no les vius com a periodista, sinó com a persona i com a mare. Empatitzes amb aquella mare i aquell pare". I treu pit sobre el tractament curós que al seu parer, ha tingut Espejo público: "Los medios hemos sido prudentes porque así nos lo pidió la investigación. Se nos pidió que fuésemos prudentes con las noticias sobre Ana Julia Quezada para no ponerla en el punto de mira en la investigación y no levantar sospechas".

susana griso ana rosa gtres

Gtres

La presentadora d'Atresmedia explica què va sentir, com a mare, el dia que es va saber la tràgica mort de Gabriel: "Em vaig sentir extremadament trista. Sempre tenies esperança d'agafar-te a un clau ardent. Em va recordar el cas dels fills de Ruth Ortiz, que durant molt de temps també es confiava en trobar-los bé".