Susanna Griso ha rebut aquest matí la candidata del PP a les eleccions europees, Dolors Montserrat, per fer-li una entrevista ara que ja ha començat la campanya pel 26-M. Però el que havia de ser una xerrada perquè la dirigent popular presentés el seu programa electoral s’ha convertit en un crit d’alerta per la situació a Catalunya.

dolors montserrat susanna griso antena 3

Antena 3

La presentadora d’Espejo público, alarmada perquè els principals dirigents polítics de l’unionisme marxen ara de Catalunya. Dolors Montserrat se’n va a Brussel·les, així com Josep Borrell. Inés Arrimadas ha decidit fer les maletes i anar a Madrid, al Congrés dels Diputats. Per la seva banda, Miquel Iceta vol ser el nou president del Senat, també a la capital d’Espanya. Fins i tot Enric Millo fuig de Catalunya, recorda Griso: “Se ha ido a Andalucía”. Tot plegat porta a una conclusió que la periodista no pot evitar evidenciar en forma de pregunta: “¿Por qué esta desbandada de constitucionalistas?”. D’aquesta manera, Susanna Griso s’afegeix a Ana Rosa Quintana, que ahir assegurava que “han huído por patas”.

susanna griso dolors montserrat antena 3

Antena 3

Arrimadas marxa amb la bossa ultim dia parlament GTRES

GTRES

Però la Dolors Montserrat nega que els unionistes fugin de Catalunya i intenta tranquil·litzar la presentadora: “Esto no es emigrar porque Europa es España y España es Catalunya”.

dolors montserrat antena 3

Antena 3

La dirigent popular fa “un Rivera” i veu Espanya a tot arreu.