Aquest dilluns, 17 de juny del 2024, Susanna Griso vestia un vestit de tons groguencs, ataronjats. Si fem cas a la tesi cromàtica del món del teatre, ja se sap que poden passar coses vestint així. I efectivament, han passat. Per començar setmana, Espejo público abordava diferents temes, per exemple, la "Semana clave Cataluña: la 'financiación singular' para Cataluña se convierte en moneda de cambio para que ERC apoye a Illa". El tema amb el qual han començat a debatre en la taula política del programa, que aquest dilluns comptava amb Antonio M. Beaumont, president d'EsDiario; Pilar Rodríguez Losantos, presidenta d'OKDiario; la periodista Pilar Velasco o el periodista de La Razón Toni Bolaño.

griso1
'Espejo público' / Antena 3

Després han abordat d'altres temes com "¿Cuándo volverá Puigdemont?" o "Los planes del presidente", del president Pedro Sánchez. I mentre estan comentant la jugada, concretament, mentre Rodríguez Losantos estava ficant-hi cullerada, se sent un espetec, un soroll fort entre bastidors, com si algú s'hagués fotut una nata. Deixen de parlar i diuen "Uix, a Gonzalo se le ha roto la silla... Es que está muy gordo ya, ¿eh? A ver...¿estás bien? A ver..., que se vea, que se vea". La Griso s'aixeca i veu com a terra hi ha el tal Gonzalo, Gonzalo Bans. I la presentadora: "Pero a ver, ¿qué has hecho con la silla, Gonzalo, pero qué has hecho? Pero bueno, por favor!!! ¿Te has emocionado con lo de los pseudomedios, o qué ha pasado?". I el que ha passat és que li ha fallat la cadira al col·laborador. Lorena García ajudant-lo a aixecar-se, mentre el periodista intenta explicar-se avergonyit per haver desviat el debat polític en la seva direcció: "¡Pero que vienes hasta aquí! Pues una silla en mal estado. No sé qué ha pasado, pero está rota literalmente".

griso2
'Espejo público' / Antena 3
griso3
Cadira trencada i mastegot en directe a 'Espejo público' / Antena 3

Els companys, mofant-se i enfotent-se d'ell... i els seus quilos de més: "Operación bikini ya", diu Lorena García mentre els altres s'estan pixant des de la taula: "Es por la chaqueta que se ha puesto, pobrecito, son los años". Després de comprovar que la cosa no havia ido a mayores i que Bans estava bé, que només havia estat un ensurt, la Griso diu, sorneguera, que reprendran el debat i tornaran a taula, "voy a seguir. Es un día de emociones fuertes!", diu rient la presentadora catalana abans de continuar amb el programa. "Si Gonzalo sigue con vida...", afegeixen des de la taula.

griso5
Cadira trencada i mastegot en directe a 'Espejo público' / Antena 3
griso6
Cadira trencada i mastegot en directe a 'Espejo público' / Antena 3

Arribem a final de temporada als programes, una època on les cadires van canviant, on potser qui seu en una tertúlia ara, quan comenci la nova temporada ja no hi és. Veurem si l'accident de la cadira queda en això, un accident, i no és cap metàfora de que venen canvis al programa.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!