Supervivientes 2017 arrenca aquest dijous a Telecinco, i ja està tancada la llista de concursants.

Són 16 els personatges famosos que tenen les maletes preparades per a Hondures, dels quals només dos són catalans. I totes dues dones. Es tracta de Leticia Sabater i Janet Capdevila.

La primera és de sobres coneguda en el món de la televisió, havent estat presentadora, col·laboradora i concursant de nombrosos programes, incloent La selva de los famosos (Antena 3, any 2004), un reality molt semblant a l’actual Supervivientes.

En els darrers anys, a més, Sabater ha estat notícia pels seus hits musicals i corresponents videoclips. L’últim, Toma pepinazo, que supera l’1,6 milions de visites a Youtube. Malgrat el seu recent ingrés hospitalari per un problema als llavis, podrà ser aquest dijous a Hondures.

L’altra concursant catalana de Supervivientes és menys coneguda per al gran públic. Es tracta de Janet Capdevila, que es va fer famosa el passat any per haver participat al reality Quiero ser monja.  

Al contrari del que s’esperava, Capdevila va confessar no haver sentit “la crida de Déu”, i aleshores va passar als debats de Gran Hermano. La barcelonina, que també va ser model, ara s’enfrontarà a les proves de supervivència d’un dels realitys més vistos:

A més de Sabater i Capdevila, altres concursants del programa són la filla de Rocío Jurado i Ortega Cano, Gloria Camila; l’exdona del tennista Feliciano López i la seva mare, Alba Carrillo i Lucía Pariente, respectivament; o la parella de María Teresa Campos Bigote Arrocet