Soraya Sáez de Santamaría ha estat operada d'un problema de salut delicat segons publica el digital Informalia. L'exvicepresidenta del govern Rajoy treballa al bufet d'advocats Cuatrecasas i ha hagut d'abandonar la seva feina. Segons el portal de notícies del cor, "Tiene problemas de salud, aunque sin concretar el carácter exacto de la dolencia".

En canvi el digital El Otro Mundo del Grup Godó confirma que és un problema al pàncrees, un dels òrgans més delicats del cos: "La exvicepresidenta del Gobierno Soraya Sáenz de Santamaría sufre una enfermedad grave relacionada con el páncreas. El problema de salud se está tratando con éxito pero es muy delicado”.

soraya saez santamaria senat efe

Soraya Sáez de Santamaría, EFE

L'expolítica ja ha estat operada de la seva dolència i ha reduït l'activitat professional. Informalia ha pogut parlar amb l'entorn de la candidata derrotada per Pablo Casado com a líder del PP. Les notícies no són tan dolentes segons una ministra del govern Rajoy,  excompanya de Soraya "Ha sido operada y como resultado de la intervención está bien".

L'exadvocada de l'Estat acaba de fer 50 anys aquest mes de juny.

-----

godo soraya

Informació del portal del Grupo Godó El otro mundo